Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapestről hogyan juthatok...

Budapestről hogyan juthatok el Tolna megyébe?

Figyelt kérdés
nem vagyok magyarországi,szóval nem tudom,h. hol nézhetném meg :S ,budapestre el tudok jutni,viszont onnand tovább nem tudom.esetleg vlmi ilyen közlekedési oldal? vonattal lenne jó.Sokszor át kéne szállnom? :S
2009. aug. 7. 00:55
1 2
 1/12 anonim válasza:

www.elvira.hu

:)

2009. aug. 7. 01:08
 2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm :]
2009. aug. 7. 01:16
 3/12 A kérdező kommentje:
de nem tudom,h. hol kell majd átszállnom,illetve,h. melyik vonatra kell majd ott felszállni :S
2009. aug. 7. 01:19
 4/12 anonim válasza:
Tolna megyébe attól függ hogy hova..ott ki tudod választani a várost..nem kell általában átszállni.de ha igen akkor z ott fel van tüntetve
2009. aug. 7. 01:33
 5/12 A kérdező kommentje:

SZekszárd

hát fel van tüntetve,h. kétszer kell átszállni elvileg,141 km,de ,h. hol ,mikéépp,azt nem látom:S

2009. aug. 7. 01:39
 6/12 anonim ***** válasza:

Tolna megyébe honnan szeretnél eljutni? Budapestről legegyszerűbben a Népligetből tudsz elmenni AUTÓBUSSZAL NEM VONATTAL mint előttem mondták. Ugyanis vonattal kicsit lassú és macerás, mert ritkították a járatokat.

Szekszárd útirányba a következő buszok bármelyike jó lesz : Pécs,Bonyhád, Bátaszék-Baja végállomás ezek mind áthaladnak és megállnak Szekszárdon. Vigyázat a bajai buszokkal csak az jó amin ki van írva, hogy Szekszárdon át megy. Ugyan is Baja a Duna másik oldalán van Szekszárdhoz képest és azon az oldalon is közlekednek arra buszok.

A Népligetben jó menetrendeket találsz. de

www.menetrendek.hu és ott a volán menetrendre kattintva a pontos útirány és időt is meg találod. Érdemes ilyen távolságra előre megváltott jeggyel utazni, amit a Népligetben a pénztáraknál tudsz megtenni.

Remélem segítettem: egy tolna megyei.

2009. aug. 7. 22:01
 7/12 A kérdező kommentje:

nagyon is segítettél :] köszönöm szépen

és onnand a busz egyenest megy egész szekszárdon keresztül? nem kell átszállni sem ? :O

2009. aug. 7. 22:02
 8/12 A kérdező kommentje:

viszont az a vonat,amivel eltudnék jutni Budapestre ,az a nyugati pályaudvarra megy

onand meg megintcsak nem tudom,h. hogyan kéne Népligetbe :S

2009. aug. 7. 22:03
 9/12 A kérdező kommentje:
habár azt meg tudom nézni :]
2009. aug. 7. 22:03
 10/12 anonim ***** válasza:

A Nyugatiból metróval jutsz el legegyszerűbben a Népligetbe.

Igen a busz egyenesen megy Szekszárdra addig le sem kell szállj róla. Az út kb 4 óra.

Honnan érkezel? Budapestre?

2009. aug. 8. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!