Mit szóltok a budapesti kisállomások lepusztulásához?
Akárhová megyek, nincs nyilvános WC, a padokra még a fedélről is esővíz csurog, grafitti, kosz van. Máshol a padok szabad ég alatt vannak, csak az ifjúság bíz +40 vagy -2o fokban csókolózni rajtuk.
Egy más helyen feltettem ugyanezt a kérdést. Azt a választ kaptam, hogy fogadjam örökbe az állomást, menjek ki kommunista szombatra (mai nevén önkéntes munkára) rendbe tenni valamelyiket.
Kérdem én, miért fizetjük a vonatjegyet?
Nem azért, hogy a Megint Állnak a Vonatok Zártkörű Részvénytársaság kulturált állomásokat üzemeltettessen?!
Nagyon eldurvult a vita. Egy hasznom van belőle: megtanultam a "szájkarate" kifejezést.
:-) Még szerencse, hogy nem valósult még meg az apám által óhajtott "tapimozi", ahol le lehetne tapizni a filmszínésznőket. Webkamera már van, miért ne lehetne egy pofozógépet is az internetről távvezérelni?
======
Komolyra fordítva. Időnként elvetődöm Ferihegy állomásra, ahol van lift, de 10 esetből egyszer láttam működni. Szóljon már hozzá valaki, aki naponta jár arra!
Az előző állomás Szemeretelep. Ott van egy kocsma, fatüzelésű, üvegajtajú kályhával. Zsíros kenyeret is lehet kapni. Szóval kellemes, barátságos melegedőhely.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!