BKV bírságot be tudják rajtam hajtani ha tanuló vagyok?
Namármost mivel hónap elején voltam olyan ügyes, hogy diákbérlettel, iskolalátogatási nélkül mertem metrózni megvágtak 16 rugóra. Ha 8 napom belül beviszem az akácfába akkor csak 2k-ra húznak le ezek a majmok,
de ha egyáltalán nem fizetnék be semmit akkor azt hogy hajtanák be rajtam???
Tanuló vagyok, tehát bérből nem vonhatják le, közmunka mennyire esélyes?
"Igen, reális dolog egy átlagfizetés 10% át elkérni azért mivel nem tudta h lejárt a diákigazolványa, és épp az iksolába utazott, vagy mert otthonfelejtette. Teljesen reális. Hülye idióta."
Kezdjük az elején:
Jóanyád volt idióta mert nem védekezett.
Továbbiakban pedig:
Ha halálos balesetet okozol, mert nem tudod, hogy nem szabad betoncöveket a sínre tenni, akkor sem simogatja meg senki a buksidat, hogy jajj szegény gyerek nem tudta.
Qrvára senkit nem érdekel, hogy tudtad-e vagy sem.
Amúgy pedig az otthonfelejtésért 2000-t számláznak, ami szerencsére nem az átlagfizetés 10%-a. (Ahogyan a 8000 sem az átlagfizetés 10%-a.)
Jah és még mielőtt elfelejtem:
Hülye idióta.
15:54-es.
Igen, valóban létezik kézbesítési vélelem, de ez akkor van csak másodjára sem sikerül. Vagyis ha nem veszed át a postástól, vagy nem mész be érte a postára így "nem kereste" jelzéssel visszamegy. Ha elköltöztél akkor címzett ismeretlen helyre költözött jelzéssel megy vissza, az teljesen más, de időt még lehet húzni úgy, hogy egyszer nem veszed át akkor nem indul újra az egy év, sokszor csak hónapokkal később jön a tértis levél, sokszor csak sima levél jön, na azt viszont akárhányszor lehet a kukába vágni, az nem ér semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!