Hogyan tudnék Győrből Budapestre (az aréna plázához) a legolcsóbban eljutni? (ha lehet 1000 alatt) 16 éves tanuló vagyok!
Budapestre vonattal 1.260 Ft. Menetrend itt: [link]
Ha a Keletibe érkezik, akkor szerencséd van, mert onnan az Aréna Pláza 700 m!
Ha a Délibe, akkor 2-es metró Örsvezér tere felé. 7 megálló. Leszállsz a Keletinél és onnan 700 méter!
Budapestre a teljes árú jegy 1260 forint, vagyis a diákjegy ennek a fele 630 forint.
Bármilyen diákigazolványod van akkor nyugodtan használd ugyanis érvényes bárhonnan bárhová. Ezt onnan tudom, hogy nekem levelezős diákom van ami elvileg a lakhelyemtől a suliig érvényes, de a jegykiadónál lehet kérni "IGAZOLÁS, a tanulók vasúti kedvezménye igénybevételéhez" nevű papírt, ki kell töltetni, hogy honnan hová és máris lehet diákkal utazni...
Így könnyen és egyszerűen elmehetsz 1000 forint alatt, igaz a visszaútról nem volt szó...
"Budapestre a teljes árú jegy 1260 forint, vagyis a diákjegy ennek a fele 630 forint."
Téves, 2520 a teljesárú a diák 1260.-
Ha csinos lány vagy stoppal biztos, bár kérdés mit várnak érte cserébe!:-XD
Ha jóképű fiú akkor is nagy az esélyed / manapság vagy más napság?!:) /kérdés itt is mit várnak cserébe!:-XD
Ezekben az esetekben 0 Ft a költséged....-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!