Ti nem vagytok kicsit rosszul a metrón (alacsony légnyomás, kosz, büdösség)?
Mi köze van hozzá? Mondjuk a vonalon éjszakázó szerelvényt nehéz takarítani reggelre...
Amúgy tudtommal nem vagyok az öcsid, ha van öcsid keresd fel, ha nincs reklamálj jóanyádnál, de ezen én segíteni nem tudok.
4 alstom fut tudtommal, bár a vadnyugathoz nincs sok közöm.
Téves, 3 db nak van hatósági vizsgája, pontosabban:
415-419
420-424
425-429
tesztelés alatt van még a 445-449.
De ez is off téma, a lényeg, hogy Metró takarítása nem éppen tökéletes, ugyanúgy mint a buszoké sem az...
Lehet hogy magasabb a légnyomás.. lényeg, hogy megváltozik és ezt érezni szerintem. Nincs fóbiám vagy ilyesmi de olyan nyomott ott lenn minden.
A takarításon én speciel nem sokat gondolkoztam, de szerintem lehetetlen hogy minden nap végigtöröljenek ott mindent.. Annyi takarítóra nincs pénze az államnak.
Büdöset nem nagyon érzek, azt inkább a Combino-n.
Meleg ugyan van, de pl. a Volvokon én ettől sokkal jobban szenvedek. Ősszel-tavasszal-nyáron, nem túl hideg téli napokon a Volvo-kon megsülök.
Sokszor levegőtlen a metró, de a Volvo a legrosszabb, azon én nem sok levegőt kapok, de a Combino is rossz és télen az összes járat.
Sok ember van, nincs szellőzés, megállóban esetleg az ajtótól egy méterre jön be friss levegő, beljebb nem.
Szóval nem rossz a metró a többihez képest ilyen téren se, én szeretem.
Nevetni fogtok, skacok, én anno a gimibe troli lépcsőjén utaztam. Azt se tudtam, mi van odabenn. Kinn "jó" levegő volt, télen meg kesztyűstől odafagyott a kezem a kapaszkodóhoz... (Kötött kesztyű) A cipőtalpamra ragtapaszt ragasztottam, hogy valahogy ottmaradjon a jeges lépcsőn. (Akkor még elindulhattak nyitott ajtóval a pilóták) Ja, és csaj voltam! (Ma is "az" vagyok, es egy darab bütyök nincs a kezemen,és sehol nem vagyok reumás.)
Sokat kibír az ember, higgyétek el!!! Csak semmi nyafffff!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!