BKV sofőrök! Nem rossz nektek azzal a tudattal dolgozni, hogy azért rosszak a körülmények és alacsony a fizetés, mert minden pénzt ellopkodnak a vezetőség tagjai és a politikusok?
Én úgy tudom BKVs ismerőstől, hogy nettó 160 000 körül van a sofőrök nettója ( müszakpótlék függvényében ) + cafeteria. Azért annyira nagyon ne sajnáljuk már őket. Ugyanez a Borsod Volánnál 90 000...
A kérdés már eleve hülyeség szerintem ( a kérdezőt inkább nem minősítem ), de tételezzük fel.... Felmond a BKV-nál 1500 buszvezető, akkor az az 1500 ember hova az anyámba megy dolgozni? Mutass Budapesten most olyan helyet ( helyeket ) ami ekkora munkaerőt el tud vinni a piacról. Gondolod az akinek családja van, és kenyérre meg a kölyöknek ruhára kell a pénz, majd felmond, mert a főnök lopja a lóvét? Amíg megkapják a fizetésüket, addig szerintem úgy telibes*@rják az egészet, ahogy van :)
És a lógósok mit érdemelnének?A BKV szolgáltatásai nem a szociális háló része,csak sokan gondolták úgy az eltelt időkben és még a mai napig így gondolják.
Nézzetek meg egy megállót és saccoljatok,hogy mennyi fizet az utazásért.
És hogy méznek ki a járművek!
Vajon miért??
Bocs,de évtizedek óta évi 50 60 ezer millióról beszélünk és naponta tízezrek nem fizetnek évtizedek óta mert úgy gondolják,hogy minden örök és a semmiből majd miden megy tovább.
Hát nem.
"Vagy valaki mondott már fel emiatt elvből?"
Hát te nagyon el vagy tévedve... Megkérdezhetem melyik bolygón élsz?
"
Szerintem azért néznek ki így a járművek, mert a vezetőség kitalicskázza a pénzt.
"
Már elnézést de a járművek kinézetének éppen a legkevesebb köze van ahhoz, hogy mennyi pénzt lopnak a főnökök. Annak már sokkal inkább köze van, hogy milyenek az "utasok" a sok cigány, aki tele szotyizza a buszt, meg a sok idióta "rapper" köcsög aki "széjjel taggeli" a buszt, mert az milyen menő. A rágó sem magától kerül az ülésre, a kapaszkodóra. És a sort még sokáig folytathatnánk...
utolsó:
Én személy szerint nem a sofőrtől sajnálom a 150e-et, de ha már felelősségről beszélünk, akkor egy orvos fizetése 120e és némiképp több tudást és nagyobb felelősséget igényel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!