BKV sofőrök! Nem rossz nektek azzal a tudattal dolgozni, hogy azért rosszak a körülmények és alacsony a fizetés, mert minden pénzt ellopkodnak a vezetőség tagjai és a politikusok?
Figyelt kérdés
Megérdemelné az egész városvezetés, a bkv vezetőség, hogy az összes sofőr felmondjon! Mondván nem dolgoznak keményen, nem kelnek hajnalban, miközben a vezetőség kitalicskázza a pénzt és elköltik luxuscikkekre, majd délutánig alszanak a villájukban! Én biztos nem dolgoznék ilyeneknek! Akkor aztán cseszhetnék a szemét vezetőség tagjai és az összes politikus! DE MEGÉRDEMELNÉK! Amikor BKV-val jártam se jegyet, se bérletet nem vettem emiatt. Elhiszem, hogy Magyarországon nehéz munkát keresni, de akkor is... Nem gondolkoztok azon, hogy felmondtok? Vagy valaki mondott már fel emiatt elvből?2012. jan. 10. 19:32
31/32 anonim válasza:
Ökrök nem csak BKV van az országban, még sok más társaság is .A sofőr téved több 100 ember életébe kerülhet! van akinek ismerős lesz ez az idézetem ,hogy "élő állat szállítás" a busz sofőrök ezt csinálják nap mint nap, elég ha ezerből egy ember ki akasztja a sofőrt!
32/32 anonim válasza:
13:28 as vagyok nem ide szólt a kommentem ,nem ide akartam írni ííííígy elnézést mindenkitől BOCSI!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!