Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi van az Alstommal? Most...

Mi van az Alstommal? Most megy, vagy nem?

Figyelt kérdés
Tegnap volt egy kis szabadidőm, gondoltam kimegyek az Örsre és megvárom. Ott ültem 5 órát!!!!
2012. okt. 1. 15:16
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Ezt a kamut! Elhiszi valaki, hogy öt órát ücsörögtél, ahelyett, hogy érdeklődtél volna egy BKV-stól?!
2012. okt. 1. 15:40
 2/6 anonim válasza:
89%
Én ma azzal mentem be (8:50 és 9:00 között indul egy új metró)
2012. okt. 1. 15:45
 3/6 anonim ***** válasza:
73%

Mivel még tart a személyzet kiképzése, nincs teljes üzemidőre elegendő motorkocsivezető és segédvezető. Emiatt nincs folyamatosan kint Alstom szerelvény a vonalon, igaz, hétről hétre nő az utasforgalomban eltöltött idejük.

Amúgy gratulálok az 5 óra várakozáshoz. Eleve célszerűbb félúton, pl. a Deákon várni (ha mindegy, merre indulsz neki, akkor máris megfelezted a várakozási idődet), és 1 óra alatt kiderül, van-e kint Alstom a vonalon, hiszen a teljes forda hossza kevesebb, mint 60 perc.

2012. okt. 1. 15:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg már átadtak egyetlen új szerelvényt. Persze nem biztos, hogy minden nap indul. Én is szoktam arra járni, de még én sem láttam.
2012. okt. 1. 15:54
 5/6 anonim ***** válasza:
31%

Azt nem tudjátok, összesen hány szerelvényt vettünk?

De gondolom jó, ha egy vonalat kiszolgálnak. Nem hiszem, hogy végleg megszabadultunk a régi szerelvényektől.

2012. okt. 1. 15:56
 6/6 anonim ***** válasza:
37%

22 ötkocsis és vagy 18, vagy 20 négykocsis szerelvényt vett a BKV. Ezek az M2 és M4 vonalakra kerülnek, az M3 vonalán pedig maradnak az MMZ vonatai. Nyilván lesznek olyan kocsik az M2 vonalról, amelyek jobb állapotuk miatt kiválthatnak pár rosszabb állapotú kocsit az M3-as vonalon.

Jelenleg 2-2 Alstom szerelvény szállít utasokat reggel és délután az M2 vonalán, ezen felül 1 vonaton oktatnak és gyakran még egy vonat próbázik a próbapályán a Pillangó utca és az Örs között. Novembertől az M4 vonalán is várhatóak próbafutások a Kelenföldi pu. és a Móricz Zsigmond körtér között.

2012. okt. 1. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!