Ti örültök, ha látjátok a megszokott embereket a
buszon?
Figyelt kérdés
Ha reggel a buszon utazok, mindig olyan jó érzés, hogy a megállóban a szokott embereket látom, mintha ez már egy kialakult csapat lenne.:D Szinte várom, hogy melyik megállóban ki száll majd fel. Ti mit gondoltok erről? Csak érdekesnek tartottam, hogy ettől is boldog tudok lenni.:)
Ismét eljött az ideje hogy megint átéljem mikor a leányzómat az iskolába viszem. Így igaz reggelente a megszokott emberek néha-néha még beszélgetünk is. Nagyon jó érzés.
2012. szept. 26. 22:58
13/18 anonim válasza:
Ezekből a válaszokból is látszik, hogy a tömegközlekedés azért nem olyan rossz dolog. Mostanában egyre többet hallom a közösségi közlekedést a tömegközlekedés szinonímájaként. Ez szerintem kifejezetten pozitív. Bár attól is nagyon sok függ, hogy hol, mennyi ember társaságában utazik az ember. Budapestiként azt tudom mondani, hogy itt azért kicsit máshogy megy a közlekedés is, elég ha csak a reggeli Nagykörúti villamosforgalomra gondolok. Ott szinte mindenki a másik szájában könyököl.
2012. szept. 27. 00:13
14/18 anonim válasza:
Pedig Budapesten is sok olyan járat van, ahol kialakulnak az ilyen kváziközösségek. Ennek nyilván feltétele, hogy 10-15 percnél ne járjon sűrűbben az adott járat. Én pl. a 254E, 266 járatokon tapasztalom azt, hogy sok az azonos busszal utazó, fix arc.
2012. szept. 27. 14:25
15/18 anonim válasza:
Ja igen vannak ismerő arcok. De Pesten mikor mentem reggel melóba és a 2es metróhoz lementem néha már majdnem megszédültem attól a rengeteg embertől. soha nem láttam többet ugyanazokat az arcokat. Pedig ugyanabban az időben mentem munkába. Az nagyon rossz volt ,mert hozzá hasonlóan én is jegyzem az arcokat. De annyit már nem lehet....
Itt vidéken még szóba is állok a szokottabb arcokkal míg várom a buszt.
2012. szept. 27. 17:00
16/18 A kérdező kommentje:
Tök jó, hogy ilyen sok a pozitív válasz:) Nem is gondoltam, hogy ennyiren válaszoltok majd:)
2012. szept. 27. 21:17
17/18 anonim válasza:
"Ezekből a válaszokból is látszik, hogy a tömegközlekedés azért nem olyan rossz dolog. Mostanában egyre többet hallom a közösségi közlekedést a tömegközlekedés szinonímájaként."
azért én inkább a 'tömeg' szót találom jellemzőbbnek....egy busz kimarad, s mindjárt a kedves ismerősök kebelbarátok lesznek....egymáshoz préselődve :D
2012. szept. 27. 22:11
18/18 anonim válasza:
Igazad van 17-es, bőven lenne még mit fejleszteni a tömegközlekedésen. Ennek ellenére jó látni, hogy vannak akik megtalálják a dolog jó oldalát is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!