Gyuribacsika kérdése:
Ha vonattal akarok közlekedni és már megvan a jegyem ki kell mennem az állomásra és honnan tudom majd, hogy melyik az én vonatom?
Figyelt kérdés
Sosem vonatoztam még és nem tudom, hogy valahová kivan írva mint a buszokra szokott lenni, hogy honnan hová közlekedik ?Hogy véletlenül se rossz vonatra szálljak?2012. szept. 26. 11:43
11/14 10 deka farhát válasza:
De segítek még egy kicsit.
Itt egy "térkép" a Keleti pályaudvarról:
A fénykép a térkép bal oldalán lévő lépcsőtől lett fotózva. Így már értelmet nyer az 1-6. és a 9-13. fogalmak. Talán. Remélem.
12/14 anonim válasza:
Ha pedig pályaudvarról mész, akkor ki van írva a vágány elé is, a pályaudvar bejáratánál lévő nagy kijezlzőre is, sőt gyakran még a vonat valamelyik ajtajában egy táblára is, hogy melyik vonat. Egy kalauz pedig akad ott, akit megkérdezhetsz.
13/14 A kérdező kommentje:
Konkrét utazási irányom Tatáról volna a Budapest Délibe illetve a Budapest Keletibe.Gondolom a MÁV oldalán mindig az éppen aktuális és frissített vonat indulási időket találom ha rákeresek.Ami furcsa számomra, hogy a Keletibe futó vonatok ami átszállás nélküli szűrésre jött ki összesen 9 darab egész napra, ami nem sok.Tehát ez lenne az útirány.
2012. okt. 9. 16:20
14/14 10 deka farhát válasza:
Hát igen... a Délibe több vonat jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!