Titeket nem zaklatnak a Boráros téren a csavargók?
Esténként kunyerálnak,
a fehéremberek még udvariasak, de a cigányok ocsmányul beugatnak ha nem kapnak pénzt.

Hú.. hát ehhez nem kell messzire menni. Errefelé is vanak ilyenek. Mikor odajön hozzám a 18-adik hajléktalan kunyerálni az is kellemetlen. Ha mindegyiknek adnék pénzt egy havi fizut is kevés lenne. De ami zavar mikor nem tudok adni és beugat. Akkor nagyon felmegy bennem a pumpa. Múltkor is beugatott egy cigányasszony hogy szo....le
Ez már pofátlanság! Legszívesebben bevertem volna neki egyet de ki tudta volna milyen betegséget kaphatok el. Meg nem voltam olyan hangulatba.. -Aztán ez volt a mákja. De engem is idegesít. Van amelyiket sajnálom van amelyiket nem.

Attól félek egyszer össze fogok verekedni egy ilyennel, tegnap visszaszóltam neki hogy k...anyád te rohadt cig. és jött felém, de aztán megunta, lehet hogy félt a végállomáshoz közel jönni.
Ahol a nyomorult rendőrfőnökök meg a féreg önkormányzati képviselők laknak, meg járnak ott nincs ilyen, mert az elit környék és oda rögtön kijönnek a yardok.
Nem félnek hogy ha ez így megy tovább akkor a gárda nem csak felvonulni fog, hanem ölni is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!