Gmailen zaklatnak e-mailben. Hogyan tilthatok egy bizonyos e-mail címet úgy hogy ne is lássam ha ír?
Gmailen zaklatnak és szeretném letiltani.
Chaten tiltottam és egy szűrőt is beállítottam nem tudom jó lesz-e ahogy csináltam ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Beállítások-Szűrők-Feladónál: beírtam az e-mail címét a többi rublikát üresen hagytam- Folytatásra mentem és ott pipa a beérkező mappa kihagyása (arciválás) és még a törlésnél van pipa
Nem is szeretném tudni ha ír.
Telefonon is tiltottam de zaklat most meg e-mailben.
"Ja, sajna, teljesen nyomtalanul nem lehet törölni."
Ezt hogy érted?
Úgy, hogy nincs olyan beállítási lehetőség, aminek hatására észrevétlenül megkapod, és "megsemmisül" a mél, hanem, sajna, a kukában azért megmarad. Én is végigzongoráztam 1X ezt a dolgot, és ezt tapasztaltam.
Ráadásul hiába jelölöm ki a kukában mindet, meg még a kiírásra is rákattintok, hogy akkor tényleg mind a 126-ot kijelölöm, akkor sem tudom törölni egyszerre az összes levelet a kukából, csak részletekben. De végül is ingyen van...
Tipp: Ha spamként jelölöd meg az emailcímet, akkor a spam fiókban landol. Így a kukában sem fogod látni.
Talán ez beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!