Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gmailen zaklatnak e-mailben....

Gmailen zaklatnak e-mailben. Hogyan tilthatok egy bizonyos e-mail címet úgy hogy ne is lássam ha ír?

Figyelt kérdés

Gmailen zaklatnak és szeretném letiltani.

Chaten tiltottam és egy szűrőt is beállítottam nem tudom jó lesz-e ahogy csináltam ebben szeretném a segítségeteket kérni.

Beállítások-Szűrők-Feladónál: beírtam az e-mail címét a többi rublikát üresen hagytam- Folytatásra mentem és ott pipa a beérkező mappa kihagyása (arciválás) és még a törlésnél van pipa

Nem is szeretném tudni ha ír.

Telefonon is tiltottam de zaklat most meg e-mailben.

2012. szept. 17. 09:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jó a beállítás.
2012. szept. 17. 09:35
 2/9 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam nem teljesen jó. A kukába látom ha írt. Én nem is akarok tudni róla mert felidegesít. De ezt az e-mail fiókot használnom kell.
2012. szept. 17. 11:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Pipáld be azt is, hogy jelölje meg olvasottként. A kukát meg nem kell nézegetni.
2012. szept. 17. 11:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi.
2012. szept. 17. 12:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja, sajna, teljesen nyomtalanul nem lehet törölni.
2012. szept. 17. 13:01
 6/9 A kérdező kommentje:

"Ja, sajna, teljesen nyomtalanul nem lehet törölni."

Ezt hogy érted?

2012. szept. 17. 14:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy nincs olyan beállítási lehetőség, aminek hatására észrevétlenül megkapod, és "megsemmisül" a mél, hanem, sajna, a kukában azért megmarad. Én is végigzongoráztam 1X ezt a dolgot, és ezt tapasztaltam.

Ráadásul hiába jelölöm ki a kukában mindet, meg még a kiírásra is rákattintok, hogy akkor tényleg mind a 126-ot kijelölöm, akkor sem tudom törölni egyszerre az összes levelet a kukából, csak részletekben. De végül is ingyen van...

2012. szept. 17. 15:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Azt hittem itt is lehet. Citromailnél ez úgy működik, hogy nem is tudok róla és törli.
2012. szept. 17. 18:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Tipp: Ha spamként jelölöd meg az emailcímet, akkor a spam fiókban landol. Így a kukában sem fogod látni.

Talán ez beválik.

2012. okt. 6. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!