Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapesten az átszállójeggyel...

Budapesten az átszállójeggyel 90 percen belül fel kell szállni egy másik szerelvényre is, csak így használható fel?

Figyelt kérdés

[link]

"Bélyegzős érvényesítés esetén az első kezeléstől számított 90 percig (éjszakai járaton 120 percig), ezen belül a második kezeléstől számítva 60 percig jogosít utazásra."

Ebből sztem nem egyértelmű h az első kezelés után 90 percen át lehet utazgatni az egyik irányba és utána akár órák múlva szállni fel egy másik szerelvényre, vagy pedig 90 percen belül fel kell szállni egy másik szerelvényre is, máskülönben nem használható fel a jegy másik része.

2012. szept. 20. 12:47
 1/3 A kérdező kommentje:
"ezen belül", akkor igen a válasz a kérdésemre, ha jól értem.
2012. szept. 20. 12:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
90 percen belül át kell szállnod és kezelned kell ismét mely kezeléstől további 60 percig érvényes.
2012. szept. 20. 15:27
 3/3 A kérdező kommentje:
erre gondoltam én is, csak nem volt egyértelmű, köszönöm!
2012. szept. 20. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!