Miért érzem magam rosszul ettől?
Figyelt kérdés
Ma, amikor szálltam fel a vonatra, az ajtónál egy ember a lábával visszalökött, mert, hogy először a leszállókat kell leengedni, de ő még ott sem volt és észre sem vettem. Oké figyelmetlen voltam, de ő meg bunkó, mert a lábával lökött le vonatról. és ettől annyira rossz kedvem lett. Miért, amikor ő a hibás???2012. szept. 11. 16:37
1/2 anonim válasza:
Mert egy paraszt volt akit a lábánál fogva kellett volna lecibálni.
2/2 anonim válasza:
Mert még nem vagy hozzászokva, szegénykém.
Én egyszer a peronon álltam, lábamnál a szatyrom, és egy nő, aki szállt le, felkapta a szatyromat, és elszaladt vele. Nem tudtam mit csinálni, mert ha leszállok, és elkezdem kergetni,elmegy a vonat (szerencsére csak kaja volt a szatyorban)
Egyszer meg szálltam fel a buszra, és a lépcső előtt álltam már, mikor a lépcsőről rámesett egy ember, én hanyattestem, ő meg rám. A könyökömből csörgott a vér, úgy utaztam, és utána hetekig nem bírt begyógyulni a sebem, mert a könyökömet még bekötözni se tudtam úgy, hogy tudjam mozgatni a karom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!