Munkanélkülieknek bérlet kiváltás hogyan?
Figyelt kérdés
azt mondták hogy féláron vehetem majd meg,de nem tudom, hogy hogyan működik. Bekell menjek a munkaügyibe kérnem valami igazoló papírt?2012. szept. 11. 09:45
2/6 A kérdező kommentje:
A polgármesteri hivatalban, szal igen van...
2012. szept. 11. 10:05
3/6 darujev válasza:
Van olyan, hogy aktív korúak ellátása (rendszeres szociális segély, foglalkoztatást helyettesitő támogatás és bérpótló juttatás esetén). Ebben az esetben jegyzői igazolást kell vinni a pénztárhoz, nyugdíjas bérletigazolványt lehet vele kiállíttatni (kell egy fénykép is) amivel a 3700 forintos nyugdíjas bérletet lehet használni.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, és ezt a jegyzői igazolást honnan tudom kikérni?
2012. szept. 11. 10:49
5/6 anonim válasza:
Jár nyugdíjas bérlet, miután letelt a 3 hónap munkanélüliség azaz amikortól már csak a 22800 Ft juttatást kapod. Ilyenkor kell amúgy is az kerületi önkormányzat szociális osztályán jelentkezni, és kérni kell (mert nem tájékoztatnak ám:( ! ) az igazolást a kedvezményes bérlethez.
Amúgy nem értem, miért nem tud szólni az admisztrátor a szoc. osztályon? Mennyiből állna? Ők nem a BKV, nem érdeke, hogy ne tudjam. Nekem is egy kedves ismerős szólt, miután már nem az első teljes árút megvettem. Szóval mondjátok a többi munkanélküli ismerősnek és ismeretlennek! (Nem tudom, a kérdező mire jutott...)
6/6 anonim válasza:
foglalkoztatást helyettesitő támogatást kaptam 1 évig, utána elkezdtem dolgozni 9 hónapig, most megint munaknélküli lettem, újbol nem fogom kapni 3 hónap után?annyit mondtak a munkaügyön hogy lakhatási támogatást kapok 3 hónap után..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!