BKV büntetés. Hogy van ez?
Nem figyeltem és ugyanazt a jegyet használtam kétszer is, megbüntettek 16000 ft-ra. Mivel külföldi állampolgár vagyok először azt mondta a rendőrségen keresztül működik ez és akkor kb 40-50 ezer ft lesz, na de végül meggondolta magát. Pár hete kaptam meg a tartózkodási engedélyem és a lakcímkártyám, de azt nem adtam oda neki. Sajnos aláírtam, viszont a címet nem azt adtam meg ami a lakcímkártyán szerepel, hanem ahol albérletben lakom.
Muszáj fizetnem? Ha mondjuk nem fizetek pár hónapig, akkor mennyire ugorhat az összeg? Ugye nem nézhetnek utána a bevándorlási hivatalban, hogy tulajdonképpen már van tartózkodási engedélyem... tudom picit túlparázom...
Köszi a válaszokat!
Kikérik a rendőrségtől az adatokat... És akkor a bevándorlásinál ütköznek majd a dolgok.
Pár hónap alatt úgy a duplájára nőhet meg, utána késedelmi kamatok, egyéb költségek is rájönnek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!