Behajtható-e a BKV büntetése lejárt diákom adatai alapján?
Elkaptak a banyák! Erasmuson voltam előző félévben (ami alatt kötelező aktív hallgatói jogviszonyban maradni a küldő intézménnyel is!), 10 napja vok az országban, és gondoltam már nem kérek matricát a nyár végére, január közepén pedig még nem tudtam. Hiába magyaráztam.
Amijük van: Kizárólag az érvénytelen (!) diákom adatai (úgy tudom, ennek elvesztését nem is kell bejelentenem), alá nem írtam semmit. A címem változott, igaz, szüleim még a felírt címen laknak. Mire számíthatok? 32 ropit ígért a banya. Köszi!
tehát van egy születéskori neved, születésed éve, anyád neve
ez alapján a KEKKH nyilvántartásból lekérik a lakcímedet és már küldik is a levelet
nem, semmit nem számít
onnan tudom, hogy adatszolgáltatással foglalkozom, naponta jönnek BKK-s megkeresések tömegesen...
a lakcímkártyádon lévő címre megy majd a levél, teljesen mindegy ,hogy a szüleid hol laknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!