Minek kellett felvinni a korhatárt a buszjogosítvány megszerzéséhez? Eddig 20 és fél, most 24. Mire jó ez?
Figyelt kérdés
Még 6 évet otthon kéne ülnöm... Nem igaz erre várok már mióta,egy év kellett volna hozzá,erre meg + 4 év... WTF?2012. szept. 4. 21:07
1/6 anonim válasza:
Hát igen, ez mocskos nagy szívás, ha tényleg ez volt a célod, meg lett is volna hova elhelyezkedned. Esetleg addig el tudsz menni kamionra sofőrnek, ha már betöltötted a 21-et.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Eléggé ki vagyok most emiatt. Ráadásul itt van 5 percre a BKV buszgarázsa is ahova gondoltam hogy megyek... Vicc ez az ország.
2012. szept. 4. 21:32
3/6 anonim válasza:
Akkor kezdetben trolizz. A trolihoz csak C kategória kell, lényegében az is busz :)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi,utánanéztem,trolihoz csak B kell,lehet majd megpróbálom azt. :)
2012. szept. 5. 12:34
5/6 anonim válasza:
A legutóbbi BKV-s troli tanfolyam kiírásában C kategória feltétel volt.
6/6 anonim válasza:
Tudom miről beszélsz, nálam ugyan ez :) Csak persze én nem vagyok pesti :D Elég szomorú hogy megváltoztatták de talán épp azért hogy tanuljanak az emberek és ne akarjanak sofőrnek menni csak biztos nem gondoltak arra hogy valaki az szeretne lenni... aki meg nem még azoknak is egy tisztességes állás lenne ez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!