'A' 99-es busz, vagyis a gettóbusz. Mára mennyit javul a helyzet, már ha javult?
Kétségtelen hogy ha nem a legveszélyesebb, de az egyik legveszélyesebb, legtöbb 'balhés' embert szállító járat volt. Mennyit javult a helyzet mára? Mert volt egy idő, amikor elkezdtek ellenőrök és közterületfenntartók rájárni a járatra szerencsére, de mi lett belőle? Azóta is gyakoriak az ellenőrök, vagy ismét visszaszorultak, és 'ingyen-busz', 'akció-busz' lett a járatból?
Igyekszem szépen fogalmazni, dehát mindenki tudja mennyi cigány volt és baleset, egy ízben lövöldözés is a 99esen. Most milyen a helyzet? Mennyire utazható? Vagy továbbra is fennál a veszély h csak úgy megvernek, vagy 'csak' simán leköpdösnek, vagy ordibálnak az emberrel?
Én is ezzel járok, lassan egy éve. Vajda Pétertől nagykőrösiig. Egyszer már volt olyan, hogy egy tuskó nyelvet nem beszélő cigány csak úgy nekem jött és rám morgott.
Olyan szétbasznám a szád arccal néztem rá és ha nem épp leszállt volna akkor biztos buli lett volna aznap reggel.
Ezenkívül járható. Mindig ezzel mennek bio ért a 8 ba. Aztán megy az ájuldozás. Kicsit sajnálom őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!