Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A MÁV-nál hogyan lehet bérlete...

A MÁV-nál hogyan lehet bérletet venni?

Figyelt kérdés
Most először kell bérlet mert elköltöztünk, de mivel eddig senkinek nem volt bérlete, ezért nem tudjuk hogyan kell venni. Nos azt én kétlem, hogy olyan egyszerű lenne mint a BKV-nál, hogy oda megyek a pénztárhoz, és "kérek xy dátumtól egy havi diákbérletet" nem hiszem, hogy a máv-nál így működne. Miért nem kérdezem meg a pénztárnál? Mert az zárva van Hétfő reggel 8-ig. Valaki segítene?
2012. aug. 31. 22:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi.

A telefonomon nincsen pénz, és mivel én egy völgyben lakom Zebegényben, nincsen vezetékes net, mert 500 valahány ezer forintért húznának fel egy másik oszlopot, és csak mobilnetem van, de csak 2G mert természetesen a Telenornak nincsen 3G lefedettsége és az olyan halál lassú, hogy a letöltés 0.1 és 0.5 kb/s között mozog, a gyk. is kb 15-20 perc alatt tölt be...

2012. szept. 1. 14:38
 12/12 10 deka farhát ***** válasza:
Azért ilyen célra nyugodtan elkérhetted volna anyu-apu telefonját is, legalább látják, hogy értelmes dolgokra is tudod használni azt.
2012. szept. 5. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!