Ez normális és gyakori jelenség BKV-n?
Figyelt kérdés
Ugye mostanság rengeteg buszra csak első ajtón lehet felszállni, jeggyel/bérlettel..És a buszsofőr ordítva rohan ki a vezetőülésből, hogy miért cska a kezemben tartom a jegyet, talán lyukasztani is kéne, stb., de mindezt olyan hangnemben, mintha valami rettenetes bűnt követtem volna el...Megjegyzem, 2 szem megállóra szálltam fel, és nem gondoltam, hogy újabban az megy, hogy a sofőr egyesével végigmér mindenkit, hogy tényleg lyukaszt-e vagy sem..miért kell mindenbe belekötni? Úgy értem, szerintem ez már nem az ő hatásterületük, és még egy ellenőr sem beszél az e,berrel ilyen alpári paraszt hangnemben, ha nincs jegye/bérlete...2012. aug. 28. 09:32
11/11 anonim válasza:
Srácok!
Ne legyetek a kérdezővel parasztok!!! Vagy ha itt élitek ki a BKVs frusztrációtokat, akkor csak tessék! Szidjatok engem is! Lehet úgy is mondani, hogy nem szép, amit a kérdező csinált, meg olyan alpári hangnemben is, mint a buszvezető, mert tényleg eltudom képzelni, hogy a sofőr ekkora paraszt, amihez joga nincs!! De mivel ezek eléggé frusztrált egyének, ott élik ki a bajukat, ahol csak tudják…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!