Lehetséges az, hogy a metrón a vezetőfülkében utazhassak a metróvezetővel?
2-tes vagy 3-as metrón mennék egyszer szívesen úgy, hogy a vezetőfülkében utazok.Lehetséges ez?
Ha igen hogyen?Ha nem, miért?
Amúgy 15 vagyok és nincs egy maffiózó kinézetem..:D
Amúgy azt a másik embert a fülkében a hármason láttam ahol ugye nincs segédvezető
Ha simán megkérdezed a metróvezetőt, akkor elzavar. De ha a nagykutyáktól kérded meg tehát a felettesétől, akkor egy nyugisabb napon adhat rá engedélyt.
Én már beszéltem egy ilyen emberrel aki régen metró vezető volt és ő mondta hogy szoktak adni erre lehetőséget, de elsősorban azoknak akik vagy metró megszállottak, vagy arra a pályára készülnek hogy vezetők lehessenek.
Persze ahol két embert láttál a vezető fülkében az azért volt mert vannak régebbi kocsik amihez két ember kell. Egyik az ajtót kezeli, másik meg vezet. De vannak olyanok ahová tanulókat raknak be, aki figyel, meg jegyez, aztán cserélnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!