Budapest, népligeti buszpálya udvartól, hogy jutok el Angyalföldre a XIII kerületbe a Mosoly utcába?
Figyelt kérdés
Pécs mellett lakom és az egyik nagyon jó cimbim felköltözött és még ő sem tudja, hogy mi merre van őt a szülei vitték fel kocsival!
Köszi a segítséget!
2012. aug. 9. 19:03
1/6 anonim válasza:
Bkv útvonaltervező? Egyébként képzeld el, 2 millió ember él Budapesten, én konkrétan nem is tudom mikor jártam utoljára ott.
3/6 anonim válasza:
GOOGLE MAPS ( [link]
A: Budapest, népligeti buszpályaudvar
B: Budapest, XIII. kerület, Mosoly utca
Tömegközlekedési útvonalterv ide: Budapest, Mosoly utca
Buszpályaudvar Népliget
1099 Budapest, Könyves Kálmán körút 15
Népliget
M3
Metró Újpest-Központ M felé
19:11 - 19:31 (21 perc, 13 megálló)
Gyöngyösi utca
Sétáljon ide: Budapest, Mosoly utca
Körülbelül 11 perc (950 m)
Budapest
Mosoly utca
Utazás időtartama: körülbelül 31 perc
4/6 anonim válasza:
Felszállsz az 1es villamosra és a Domustól az Árpádhídig végig a 13.ker de az utcát nem vágom :D
5/6 A kérdező kommentje:
És nem átrakta a modi! Most meg várhatók szerintem a válaszokra! Busszal megyek fel meg nincs GPS-em! Milyen tömegközlekedéssel jutok el oda? MTK is ott van, ha jól tudom?
2012. aug. 9. 19:09
6/6 A kérdező kommentje:
3-nak és a 4-nek köszönöm ment a zöld kéz! google mapsot használtam azzal nem volt gond mert kiderült, hogy 10-12 km a táv csak tömegközlekedésre voltam kíváncsi! Akkor kéne valami jó kocsma vagy valami! Javaslat?
2012. aug. 9. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!