Hogyan jutok el kökiről a zuglói paskál strandra?
Figyelt kérdés
néztem,hogy 82es troli megy örsről. de valahogy zuglói vonat állomástól nem lehet egyszerűbben?2012. aug. 7. 09:04
11/17 anonim válasza:
De miért mentél metró-metró úton?
Kökiről az Örsre elvitt volna a 85 vagy 85E busz ahogyan írtam is.
12/17 A kérdező kommentje:
mert végül találkoztam barátnőmmel deákon,de igen,ez már egy egyszerűsítés lett volna.. nem vagyok valami jó a pesti közlekedésben.. :/
2012. aug. 12. 08:06
13/17 anonim válasza:
Milyen a Paskál strand ? Nem voltam még ,hétfőre tervezem a lányommal .. Tiszta,kulturált ? Medencék ? Köszi :-)
14/17 anonim válasza:
Nem nagy durranás, mondjuk úgy 20 éve is ugyanilyen volt. Van gyermek medence meg felnőtt, ha gyerekkel mész nem rossz. De semmi egyéb élmény nincs és a területe is picike...
15/17 anonim válasza:
Nem voltam még soha ... Nagyon lepukkant ? A Csillaghegyit vagy Pünkösdfürdőit ismered esetleg ? Ha igen ,az milyen ? Nem volt még fizum és így nagyon nem válogathatok,hová menjünk .:S Velencei tóra szoktunk járni (most is szivesebben mennék oda) ,de a lányom most medencés strandra akar menni .
16/17 anonim válasza:
Mindkettőt amit kérdeztél csak helyileg tudom, hogy hol van, előtte már sokszor elmentem, de bent nem voltam.
Igazából én kimondottan utálom a strandokat, inkább felülök vonatra, 2 óra a Balaton, de ott mindig találok helyet, ahol nem 10-en lihegnek a nyakamban, strandon nem... Jah, és 800 a belépő kabinnal, értékmegőrzővel, egy drágább strandon meg 3-4ezer :((
17/17 anonim válasza:
Én is így vagyok vele ,mint te ! Ezerszer inkább Balaton vagy Velencei tó ! De a gyerek nagyon nyúz ... egy alkalommal kibírom a strandot . :D Köszi azért :-) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!