Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan jutok el kökiről a...

Hogyan jutok el kökiről a zuglói paskál strandra?

Figyelt kérdés
néztem,hogy 82es troli megy örsről. de valahogy zuglói vonat állomástól nem lehet egyszerűbben?

2012. aug. 7. 09:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nem nagyon lehet eyszerűbben, esetleg gyorsabban.

M3-al a Népligetig, onnan 1-es villamossal az Egressy útig, majd 77-es trolival a Vezér utcáig és séta.

2012. aug. 7. 09:14
 2/17 Antimod ***** válasza:

Nem sajnos, tényleg csak a 82-es és a 77-es troli közelíti meg megfelelően.

Esetleg ha nem zavar egy 1 km-es séta, akkor próbálkozhatsz a 173-mas busszal a zuglói vasútállomástól, a Rákospatak utcánál kell leszállni róla, de onnan tényleg gyalogolni kell, és nincs keresztirányban haladó tömegközlekedés.

2012. aug. 7. 09:23
 3/17 anonim ***** válasza:

Kökitől 85E vagy 85 busz Ösig, ott átsétálsz az IKEA/Sugár oldalára, onnan 82 trolival Egressy útig, és ott lesz a Paskál. Szerintem ez a legjobb megoldás.

Vonattal többet kellene átszállni.

2012. aug. 7. 10:52
 4/17 anonim ***** válasza:
A leggyorsabb vonattal Zuglóig (10 perc max.) majd séta vagy busz a Róna utcáig (max. 10 perc), onnan 82-es trolival az Egressy útig (5 perc), végül rövid séta (5 perc). Ehhez kèpest a 85-össel 30 perc alatt csak az Örsig jutsz el.
2012. aug. 7. 15:36
 5/17 anonim ***** válasza:

Utolsó: elfelejtettél az tszállások idejével számolni :D Meg a vonatra várás idejével.

Tisztában vagyok ezeknek a relációknak az idejével én is zuglói vagyok, és vonattal közlekedem, ha csak tehetem. De az általad ajánlott út szinte 100% hogy hosszabb.

Persze a kérdező majd dönt.

2012. aug. 7. 18:08
 6/17 anonim ***** válasza:

attól is függ, honnan

legegyszerűbb sztem a metró végállomásáig (Őrs, ha jól tudom) és onnan gyalog kb. 10 perc.

2012. aug. 7. 18:24
 7/17 anonim ***** válasza:
előző voltam. bocs, most látom, a kökiről :$
2012. aug. 7. 18:25
 8/17 anonim ***** válasza:
Örsről a Paskálig nem nagyon gyalogoltok el 10 perc alatt :) A trolinak is kell 10 perc mire odaér...
2012. aug. 7. 18:37
 9/17 anonim ***** válasza:
ja, tényleg, még valami busszal mentem előtte pár megállót, utána gyaloglás. régen volt, nem emléxem. bocsánat ha ezzel most nem sokat segítettem
2012. aug. 7. 21:53
 10/17 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek,végül kökiről deák,onnan örs,onnan 82es troli lett,csak azt hittem van valami egyszerűbb,mert így olyan sok volt az átszállás..
2012. aug. 10. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!