Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Bérletes utasok: maradjatok...

Bérletes utasok: maradjatok csak le?! Nektek mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Ezt is meg fogja semmisíteni az Alkotmánybíróság. [link]

#busz #elsőbbség #bérletesek
2012. júl. 31. 23:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hát ez valami elképesztő. De én már semmin nem lepődök meg. Magyarország...
2012. júl. 31. 23:45
 2/13 reptoid ***** válasza:
A gyakorlatban eddig is így volt.
2012. aug. 1. 00:03
 3/13 A kérdező kommentje:
Eleve hátrányban vannak a kismamák a nehéz babakocsikkal, tegyük ezt még nehezebbé? Ahol nincs egyáltalán alacsony padlós busz, ott ne is utazzanak? Se ők, se a mozgássérültek? Ennyire nem lehetnek embertelenek.
2012. aug. 1. 00:19
 4/13 anonim ***** válasza:
Most komolyan, ezt akárhogy szabályozhatnák, mindenhogy egy nagy réteget rúgnának képen. Hát most így sikerült.
2012. aug. 1. 00:57
 5/13 anonim ***** válasza:

Most elképzeltem ahogy nagy tömegben a sofőr előbb engedi felszállni azt a 2-3 család cigót akik nagycsaládossal utaznak mint engem, aki minden nap bérlettel utazik.

És közli velem hogy a következő busszal mennyek(és várjak rá 2 órát?)

Mondjuk egy buszba mifelénk a hivatalos szám 3szorosa is felfér.

Szóval ebből többnyire nincs gond(1x volt olyan hogy az utolsó busz megtelt, mint a kínai metró, de küldtek másik buszt is)

2012. aug. 1. 11:50
 6/13 anonim ***** válasza:
Távolsági busznál kötelező pótló buszt küldeni, ha nem férnek fel rá. Helyi meg úgyis jön hamar.
2012. aug. 1. 13:57
 7/13 anonim ***** válasza:

Ez már vicc kategória.

Ezt hogy lehet megvalósítani?

bkv-n általában minden ajtón fellehet szállni. A sofőr hátramegy a nagy tömegben s lezavarja a bérleteseket?

Volánon pedig igaz hogy csak elől lehet felszállni de aki utazott már távolságin az tudja hogy felszállásnál ha a sofőr mellett állok akkor áll mögöttem még legalább 3-4 ember. Na most ha engem nem enged felszállni akkor másszon le a buszról az összes mögöttem álló majd szálljon fel újra? Így is elég sok idő megy el mire mindenki felszáll nemhogy így.

Azt pedig végképp nem értem hogy miért a bérletesekkel szúrnak ki. Ők rendszeresen igénybe veszik a szolgáltatást, akkor miért élvez előnyt az aki csak egy odaútra vesz jegyet?

Ez olyan mintha egy étteremben a törzsvendéget állítanák fel azért hogy a most érkezett vendég le tudjon ülni vacsorázni.

2012. aug. 1. 16:08
 8/13 anonim ***** válasza:
Aki ezt kitalálta, az egy elmebeteg. Eléggé "érdekes" lesz, hogy a munkából egy csomó ember azért fog késni egy órát, mert nem engedték fel a buszra...
2012. aug. 1. 17:45
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem elmebeteg, hanem luxusterepjárós multimilliomos nagyságos és méltóságos képviselő urak és a csicskásaik. Mit érdekli őket az ilyen pitiáner ügy? Nekik az.
2012. aug. 1. 21:37
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Velem még sosem fordult elő, hogy nem engedtek volna fel a buszra. Vagy csak én járok jó helyen buszokkal?
2012. aug. 1. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!