Bérletes utasok: maradjatok csak le?! Nektek mi a véleményetek erről?
Most elképzeltem ahogy nagy tömegben a sofőr előbb engedi felszállni azt a 2-3 család cigót akik nagycsaládossal utaznak mint engem, aki minden nap bérlettel utazik.
És közli velem hogy a következő busszal mennyek(és várjak rá 2 órát?)
Mondjuk egy buszba mifelénk a hivatalos szám 3szorosa is felfér.
Szóval ebből többnyire nincs gond(1x volt olyan hogy az utolsó busz megtelt, mint a kínai metró, de küldtek másik buszt is)
Ez már vicc kategória.
Ezt hogy lehet megvalósítani?
bkv-n általában minden ajtón fellehet szállni. A sofőr hátramegy a nagy tömegben s lezavarja a bérleteseket?
Volánon pedig igaz hogy csak elől lehet felszállni de aki utazott már távolságin az tudja hogy felszállásnál ha a sofőr mellett állok akkor áll mögöttem még legalább 3-4 ember. Na most ha engem nem enged felszállni akkor másszon le a buszról az összes mögöttem álló majd szálljon fel újra? Így is elég sok idő megy el mire mindenki felszáll nemhogy így.
Azt pedig végképp nem értem hogy miért a bérletesekkel szúrnak ki. Ők rendszeresen igénybe veszik a szolgáltatást, akkor miért élvez előnyt az aki csak egy odaútra vesz jegyet?
Ez olyan mintha egy étteremben a törzsvendéget állítanák fel azért hogy a most érkezett vendég le tudjon ülni vacsorázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!