Melyik vasútvonalat kétvágányúsítják? Az Érd-alsón vagy az Érd-felsőn átmenőt?
Figyelt kérdés
A kalauz Érd-alsót mondott, viszont én korábban olyat is olvastam, hogy az Érd-felsőn át Fehérvárra menő egyvágonyos szakaszt építik át kétvágányúra. Egyébként ennek van köze ahhoz hogy most is egy-két személyvonat Fehérvárról Érd-alsón át közlekedik?2012. júl. 21. 20:59
1/4 anonim válasza:
Érd alsón át biztosan kétvágányúsítanak, szerintem nem lesz szükség emellett az Érd felső-Tárnok szakasz kétvágányúsítására, de ez csak az én megérzésem, ettől még simán kétvágányúsíthatják azt is.
2/4 anonim válasza:
Érd-Alsó lesz kétvágányúsítva, arra fogják közlekedtetni a személyvonatokat, Érd-Felsőn keresztül pedig a gyorsokat.
3/4 A kérdező kommentje:
Eddig akkor hogyhogy pont fordítva volt? A fehérvári személy mindig Érd-felsőn át ment, legalábbis mióta én Pestre utazom azóta így volt.
2012. júl. 25. 10:30
4/4 dvdtks válasza:
Én azt hallottam, hogy Érd alsón át csak a Tárnok felé, Érd felsőn át pedig csak az Érd (- Százhalombatta) felé közlekedő vonatok mennek. Tehát Székesfehérvár felé egyáltalán nem menne vonat Érd felsőn át.
Most felszedték az alsói vonalat (már-hogy a sínt) meg a felsővezetéket is leszedték, tehát teljesen fel-is újítják az egész vonalat (mint ahogy Tárnok és 'fehérvár között is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!