Hogyan lehet Győrből eljutni Schwechat-ba úgy, hogy ne kelljen átszállni? (Lehet vonat és busz is. )
Figyelt kérdés
Próbáltam neten rákeresni, de nem adott ki semmi értelmeset. :) Munka miatt érdekelne és reggel 6-ra kellene odaérni.
Előre is köszi a válaszokat!
2012. júl. 20. 20:49
2/7 A kérdező kommentje:
Értem a humort, de most csak a normális válaszokra van igényem! KÖSZI!!! Kíméljetek meg a fárasztó válaszoktól. Nem azért kérdeztem, mert rohadtul unatkozom.
2012. júl. 20. 20:58
3/7 anonim válasza:
A Railjet az hamar odavisz - nem?
4/7 anonim válasza:
Railjet aligha visz oda...
Átszállás nélkül nem megoldható. Maximum saját autóval.
5/7 A kérdező kommentje:
Ha átszállnék, akkor melyik vonat áll meg ott? Hogy keressek rá mondjuk elvira.hu-n? Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
2012. júl. 20. 22:24
6/7 anonim válasza:
Elvirán sehogy, mert belföldi kereső.
A www.bahn.de keresője a hivatalos európai kereső, így ne lepődj meg, ha Fenékpusza magyar megállóhelyet is ismeri :-)))
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Sokat segített :)
2012. júl. 20. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!