Ledolgozhatom a BKV büntetést?
Figyelt kérdés
Nem találtam semmi erre utalót a neten. A saját városomban ledolgozhatom? A vonatbérletem le fog járni és nem tudnék bejárni a fővárosba. Nem tudom kifizetni...2012. júl. 12. 11:46
1/4 anonim válasza:
Nem dolgozhatod le. De több kérdést már ezügyben ne tegyél fel. Fizesd be 2 napon belül akkor csak 8000 forint...
2/4 A kérdező kommentje:
Egyedül is el tudom dönteni, hogy hány kérdést teszek fel, köszi.
2012. júl. 12. 13:32
3/4 anonim válasza:
Jó tőlem félóránként kiírhatod a sirámaidat, de ettől nem fog változni. 2 napon belül 8 utána 16 ezer forint 30 napig a bűntetésed...
Ledolgozni, trükközni nem lehet...
4/4 anonim válasza:
A BKV nem büntet, hanem pótdíjaz, a pótdíjat pedig nem lehet munkával megváltani!
Bár van remény: ha felnőtt vagy pl. a Duna korzón egy-két óra alatt összeszedheted a bérlet árát!
Vagy kapsz még csekket...
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!