Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » AKI ismeri a nyugati pályaudva...

AKI ismeri a nyugati pályaudvart, az tudna válaszolni?

Figyelt kérdés

Butuska kérdés, de valaki meg tudná mondani, hogy hol van a mosdó a nyugatiban a "főbejárathoz" képest?

+ még nem utaztam helyjegyes IC-n, könnyen megtalálom a helyemet?

2009. júl. 10. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Könnyen megtalálod a helyed, mert a kocsi száma rá van írva a kocsikra kívül, az ajtó mellé, a széked számát meg az ablakon egy kis matrica jelzi, mindkettő jól látható.

A mosdót nem tudom, pedig sokszor jártam a Nyugatiban. Ha esetleg sokan vannak vagy nem tiszta, akkor a pályaudvar mellett van egy MC Donalds, ott is el tudsz menni mosdóba, ha az idődbe belefér.

2009. júl. 10. 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A wc-ét az aluljáróban találod meg,a helyedet könyen megtalálod a kocsikra ki van írva a számuk valamint az üllések száma fent a pottyásztartónál ez a két adat a helyegyen fel van tüntetve.
2009. júl. 10. 20:35
 3/7 anonim válasza:
100%
Viszont arra számítsál, hogy a mc donald's mosdóját csak akkor tudod használni, ha vásárolsz az étteremben, mert a wc-be csak a blokk hátulján lévő kóddal tudsz bemenni.
2009. júl. 10. 21:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Ne menj be a mekibe, mert vásárolni kell..

Menj a Westendbe, ott ingyen van

2009. júl. 10. 21:46
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget, jófejek vagytok
2009. júl. 10. 21:57
 6/7 A kérdező kommentje:

Még annyi kérdésem lenne, hogy ez az aluljárós wc, ez AZ az aluljáró ami telivan mindenféle ....tudjuk?

para mi?

2009. júl. 10. 22:20
 7/7 anonim ***** válasza:

hát, nyugati.... és aluljáró.. pff :S

ezért irtam, hogy inkább westendbe menj :)

2009. júl. 11. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!