Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Lenne lehetőségem valahogyan...

Lenne lehetőségem valahogyan kedvezményesebb utazásra?

Figyelt kérdés

16 éves diák vagyok, szóval alapból 50%os kedvezménnyel utazhatok, viszont lehetne valamilyen lehetőség rá, hogy 90%-os jegyet válthassak, nem lenne szükségem rá csak pár alkalommal. Mivel 50%-os kedvezménnyel 12000 Ft lenne belföldön is az oda-vissza utam. :S

Tudom, hogy kiknek jár ez a kedvezmény, de hát ha valaki tud valamilyen más lehetőséget.

2012. júl. 2. 12:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha jár úgyis tudsz róla ha nem akkor nem.

"Mivel 50%-os kedvezménnyel 12000 Ft lenne belföldön is az oda-vissza utam. :S "

A legmagasabb összegű diákjegy háromezer párszáz forint az menettértiben is 6500 körül van. Hogy jött ki a 12 ezer?

2012. júl. 2. 13:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Tényleg, hogy jött ki a 12e?? Hátha félrenéztél valamit, vagy tudunk segíteni útvonalat optimalizálni. Vonattal a Sopron-Nyíregyháza táv is csak 4370 Ft helyjeggyel együtt, nélküle 3810 Ft.
2012. júl. 2. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!