Mindenképp kell fizetni a bicikli szállításért?
Figyelt kérdés
Kb 15 kmet akarok menni oda-vissza. Viszont nem a szokásos vonaton fogom utazni, hanem azon a kisebb piros vonaton oda nem is nagyon fér a bicaj szerintem. Akkor is lehet rajta szállítani?
15km-re kb mennyit kell fizetni?
2012. jún. 27. 22:07
1/10 A kérdező kommentje:
2012. jún. 27. 22:12
2/10 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy az első vagon első, vagy az utolsó vagyon utolsó peronjára kell rakni. Csak ugyebár azt nem, hogy ezen is lehet e szállítani.
2012. jún. 27. 22:12
3/10 A kérdező kommentje:
Esetleg csináljam úgy, hogy lekapom a két kereket?
2012. jún. 27. 22:13
4/10 anonim válasza:
Ezen is lehet szállítani, a kocsi WC felölivégében van 4 lahajtható ülés, azok környékére simán elfér egy bicikli :) az árakat meg megtalálod az Elvirában (kerékpárjegyet válaszd ki a listából)
5/10 anonim válasza:
Elárulok egy titkot: ha kiveszed mind2 kerekét a biciklinek, bevágod egy reklám táskába és viszed külön a vázat akkor kézi poggyásznak számít és dijmentes a szállítása :)
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi:D Lehet, hogy akkor az lesz, mert messzeb is akarom vinni Bp-re és oda 200km az út:D De am nem köthetnek bele? És akkor úgy hova rakjam?
2012. júl. 2. 00:23
7/10 A kérdező kommentje:
Ja és ugyan így Bp-n is meg lehet ooldani pl a metrón meg ilyenek?
2012. júl. 2. 00:24
8/10 anonim válasza:
akkor számíts arra, hogy a szándékos átveréses bírságot is megkapod a helyszinen váltott kerékpárjegyed mellé... ha drágának tartod a vonatot, menj biciklivel.
9/10 anonim válasza:
utolsónak: hülye vagy te csak nem forogsz... én a mávnál dolgozok és onnan tudom ezt hogy a jegyvizsgáló kolegák mondták, plusz haverok is állandóan ezt csinálják. Azt nem tudom hogy a BKV hogy rendelkezik de a MÁVnál igy van. Beleteszed egy táskába a két kereket azt a vázat meg kezedbe vagy ahogy gondolod, végülis egy nagy bőröndöt is felviszel magaddal a fülkébe is akár :)
10/10 anonim válasza:
ja, ert aki be akarja tartani a szabályokat, az már hülye..?
Valóban meg lehet csinálni, hogy kiszeded a kereteit és akkor kézipoggyásznak minősül, de miért jó ez neked? Igénybeveszel egy szolgáltatást (kerékpárszállítá), ezért illik fizetni. (meg kényelmesebb is berakni a biciklit a poggyászkocsiba, mint darabokban az ülésed köznyékére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!