Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mikor kezdődök a székesfehérvá...

Mikor kezdődök a székesfehérvári vasútállomás felújítása?

Figyelt kérdés

A Wikipedia-n olvastam, hogy a Bp-Szfvár vonal átépítésének részeként megújul az állomás, viszont sehol nem találtam, hogy mikor kezdődik a felújítás.

Azt is említették, hogy lesz két új megálló a vonalon, viszont azt se írták, hogy ezek hol lesznek...

2012. jún. 23. 17:44
 1/3 anonim ***** válasza:
a 4-es metró megépültét követően azonnal el is kezdik:D
2012. jún. 23. 19:01
 2/3 anonim ***** válasza:
ideje volna elkezdeni mert esik szét az egész
2012. jún. 23. 20:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az állomás felújítása a 30a ( Budapest - Székesfehérvár ) vonal felújításának befejezése után esedékes, tehát 2014 előtt nem érdemes számolni ezzel, pedig a fehérvári állomás vágányhálózata nagyon megérett már a felújításra, tulajdonképpen egy húszas lassújelből áll az egész.

Nos, a két megálló tervéből mára csak egy maradt, a másik, nevezetesen Börgöndpuszta ( Székesfehérvár és Dinnyés között lett volna, az 588. szelvényben ) megállóhely megépítése mégsem lesz megvalósítva, a pontos okot nem tudom, de legjobb tudomásom szerint a beruházás kb. félmilliárd forint pluszköltséget jelentene, ami a megállóhely esedékes forgalmát tekintve pénzkidobás lenne. A másik megálló valószínűleg meg fog épülni, erről kevesebb információt tudok, de valahol a Nagytétényi Kastélypark közelében lesz.

Ha esetleg még van kérdésed, nyugodtan írj privátban.

2012. jún. 25. 03:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!