Biztonságos a Déli pályaudvar aluljárója?
Figyelt kérdés
Üdv. Holnap utazom Bp-re ismerősökhöz. A Délibe fogok érkezni és a 18-as villamossal szeretnék továbbutazni. Ismerőseim szerint jobban járok ha az úttesten rohanok át a kocsik közt a villamosmegállóhoz mintha megkockáztatom az aluljárót. Neten is olvastam pár rémtörténetet.
Igaz, hogy parás a hely vagy ez is amolyan "városi legenda"?
Délelőtt 10 körül érkeznék elég sok csomaggal. Egy kicsit azért parázom :) Előre is köszi a választ...
2012. jún. 20. 08:50
11/13 anonim válasza:
én is mentem, lány vagyok. először jártam ott, nem kell parázni. nem volt ott senki, csak akik vonatrol jöttek :)
12/13 A kérdező kommentje:
Csak egy gyors válasz.
Megtörtént az utazás, minden rendben volt és teljesen üres volt az aluljáró (igen, mind a teljes 4.5m hosszúságában XD ). Az ismerőseim meg jót röhögtek rajtam, hogy ismét sikerült rámhozniuk a parát. :)
Szóval mégegyszer köszönöm mindenkinek a válaszokat.
2012. jún. 28. 09:41
13/13 anonim válasza:
de veszelyes aluljarot keresel akkor nez be valamikor a blahara vagy elmehetsz a keletihez is, csuda szep kornyekek am!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!