Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miskolcról Budapestre vonattal?

Miskolcról Budapestre vonattal?

Figyelt kérdés

Miskolcról ugye a Tiszaitól indul a vonat a Keletibe. Nem kell átszállnom meg semmi, ugye? Csak felszállok meg leszállok a keletibe?! A keletiből már nem megy tovább, nem? Szóval ott mindenki leszáll?

Bocsi hogy ennyit kérdezek, de most utaznék először Pestre egyedül vonattal és semmit sem tudok.

2012. jún. 19. 00:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Miskolcon felszállsz, a Keletiben leszálltsz. Nem véletlen hívják végállomásnak, ott szó szerint véget érnek a sínek xD nem megy sehova tovább a vonat onnan.
2012. jún. 19. 00:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Pontosan így van. Illetve majdnem. A Keletiből a Nyugatiba megy vonat Miskolcon és Nyíregyházán keresztül, tehát a Nyugatiba is mehetsz Nyíregyházán keresztül, csak az jóval hosszabb, meg drágább. De különben felszállsz a tiszain és leszállsz a Keletiben. Vannak vonatok, amik tovább mennek, de azok is állnak kb fél órát a Keletiben. És az emberek 99%-a leszáll, majd újak szállnak fel.
2012. jún. 19. 00:28
 3/10 anonim válasza:
58%
A 2. hozzászóló kommentjét kiegészítem azzal hogy azok a vonatok Intercityk. Ha gyorsvonattal, személyvonattal, vagy sebesvonattal mész Miskolcról Budapes-Keletibe, akkor a Keleti az utolsó állomás. ;) és nem kell sehol leszállnod közben.
2012. jún. 19. 00:50
 4/10 anonim ***** válasza:

hát nem egészen.. ebben a menetrendi évben nincs olyan IC, ami továbbmegy (régen volt sok Miskolc - Bp - Pécs IC, de ezek már megszűntek). Tehát ha InterCity vonattal mész, akkor biztos az a végállomás. Idén van néhány sebesvonat, ami továbbmegy a Balatonra, de azok állnak a Keletiben 15 percet, tehát észre fogod venni :)

am szerintem menj IC-vel, az kényelmesebb, gyorsabb, van klíma, és ha jó vonatot választassz még WIFI is

2012. jún. 19. 09:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Szegény most lehet össze van zavarodva:D Én is nemrég mentem ugyan ezen a vonalon először egyedül:D Miskolcon felszálsz Keletin leszálsz ha nem vagy biztos valamiben megkérded a kalauzt vagy egyik utazótársad és ennyi... Nyugi nem kell parázni miatta nem nagy dolog:D
2012. jún. 22. 00:23
 6/10 A kérdező kommentje:

Hú köszönöm a válaszokat! Sokat segítettetek! :D

Remélem kitalálok majd a keletiből... egy kijárata van ugye? :D

2012. jún. 28. 23:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem egyedül fogsz utazni a vonaton(lehet én is ott leszek, mert a napkban megyek:D) Te is arra vedd az irányt amerre a többiek és simán ki fogsz találni:D
2012. jún. 29. 00:26
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát remélem bejön a trükk:D A főbejárathoz kell majd kilyukadnom:D
2012. jún. 29. 00:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Én se sokszor voltam eddig, de asszem már röktön látod is a vonatról leszállva a főbejáratot. De ha nem akkor a vonat menetirányával megegyező irányba haladsz és ott kell annak lennie:D
2012. jún. 29. 01:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkora orbitális nagy a kijárat, hogy nem lehet eltéveszteni.
2012. jún. 29. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!