Elég bonyolult a kérdésem . Hogyan lehet eljutni Busszal/vonattal Miskolcról Budapestre az Aquaworld-be?
Az aquaworld, ha jól tudom Káposztás megyeren van... Az Újpest, tehát a legjobb, ha az angyalföldi vonatállomásnál szálltok le. Ott nem tudom pontosan hol van az állomás. Én egy nagyon egyszerű alternatívát tudok ajánlani:
Nyugatiba is jön onnan vonat, tehát a pályaudvaron szállj le. ---> A Nyugati pályaudvar mögött van a Westend, és amellett egy 5 perces séta "hátrafelé" és a Lehel térre jutsz. Nem lehet eltéveszteni a Westend melletti sétányon mész, egyenesen, nagyjából irányt tartva, a westend végétől már látszik a Lehel téri templom, abba az irányba mész. (Ill. kék metróval egy megálló a Lehel tér, de ezért 320 Ft-ot kifizetni nekem nem érné meg.) ---> Ha ott vagy a Lehel téren szembeötlik egy villamos állomás, ez a 14-es villamos végállomása, amire csak föl kell szállnotok és az Káp. megyerig elvisz.
Mivel még nem voltam az aquaword-ben, nem tudom pontosan hol van, de ezeknek az információknak a fényében, írd be az útvonal tervezőbe és majd megtudod...
Ill. kapsz jobb választ.
Nem is bonyolult. :)
Ha tudsz, akkor a Keletibe érkezz. Ott felszállsz a 30-as buszra és a Hősök teréig mész, onnan a Műcsarnok elől ingyenes járat indul az Aquaworld-be. Vagy (az alább belinkelt honlapon is olvashatod) a 30-as busszal végig is tudsz menni, majdnem odáig.
A neten utána nézhettél volna, na mind1:D
Szerintem a Keletibe menny, ahogy megnéztem elvirán csak a keletibe megy amúgy is vonat Miskolcról, meg a nyugatiba(de oda ritkábban+dupla annyi a jegy) szval a keletitől 30-as busszal 30 megálló, szerintem ilyen 40-50perc alatt simán ott vagytok, majd szálljatok le az Íves utcánál.
Remélem segítettem:)
írták előttem a 30-as buszt, nos igen az is nagyon jó, de azért írok még egy kettőt!
ha a Keleti jöttök, akkor ott szálljatok fel pl a 79-es trolira, vagy a piros 20-as vagy fekete 30-as buszra és a Hősök terénél szálljatok le onnan a Műcsarnok elől indul ingyenes busz egyenes az Aquaworld-be.
Vagy ha a Nyugatiba jöttök, akkor a Nyugati mellet a Podmaniczky utcában szálljatok fel a 72-es trolira a Hermina út irányába és az Állatkertnél szálljatok le, onnan 2 perc a Hősök tere
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!