Meg lehet azt csinálni h én "A" városban lakok meg tanulok de távolsági diák bérletet szeretnék venni h sürün tudjak "B" városba utazni. Bnőm ott lakik. A teljes bérlet túl drága. Ezt szeretném valahogy kijátszani de hogyan?
a bérlet mellé igazolást is kell kérni h te "A" városban tanulsz és "B" városban laksz!
teljes bérlet:14 ezer
diák: 1800 ft
Veszprém megye
a nyáron nem tudsz 1800as bérletet venni, mert csak akkor adják ki, ha van igazolásod (az előbbin felelül) arról is hogy iskolai ügyben jársz be a másik városba, nem elég hogy amúgy ott van jogviszonyod. legalábbis nekem ezt mondták tegnap, mikor mentem a bérletemért.
Amágy én A városból járok B városba suliba, szóval nekem amőgyis járna az olcsó bérlet, erre elhajtottak hogy cska akkor adhatnak ki, ha van ilyen igazolásom is. Mondjuk ez csongrád megye, de gondolom általános a volánoknál.
De megpróbálhatod hogy bejátszod hogy otthon felejtetted az igazolást, vagy az öcsédnek lesz.
aztán h akapsz, akkor reménykedj hogy enm kap el az ellenőr...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!