Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy jutok vonattal Győrbe...

Hogy jutok vonattal Győrbe Petőházáról, vagy Fertőszentmiklósról?

Figyelt kérdés

Nos, a lényeg, hogy elég fiatal vagyok, és még sosem vonatoztam egyedül, mással is csak ritkán.. Az a problémám, hogy a vonatozás technikájához nem értek - vagyis a jegyvásárlásnál akadok meg először. Hol, mikor, (legfőképpen) hogyan kell megvennem? Hogy működik ez az egész, lehet előre venni el-vissza jegyet, diákot..?! stb. Ilyen válaszoknak örünék nagyon, amik főleg ezekre a kérdésekre válaszolnak, de ha valaki nagyon jószándékú olyan részletességgel leírhatná, hogy mi a teendőm, ahogy csak tudja.. :D

Nagyon nagy segítség lenne most nekem...

Köszi szépen! :)

2009. júl. 5. 19:22
 1/2 anonim válasza:

Ha még aktuális.

Ha Petőházán szállsz fel a vonatra akkor a jegyet csak a vonaton a kalauznál tudod megvenni, mikor Ő kérni a jegyedet TE azt mondod neki hogy : Petőházától Győrig kérsz egy diák jegyet. (vagy mondhatod úgy is h egy 90%-os jegyet kérsz Petőházától Győrig. ugyan azt jelenti) és természetesen vehetsz nála oda-vissza jegyet is csak akkor azt mondod h: Petőházától Győrig kérsz egy 90%-os oda-vissza jegyet. (vagy: Petőházától Győrig kérsz egy diák jegyet oda-vissza)

ennyi az egész. Remélem tudtam segíteni és nem volt késő. :)

2009. júl. 13. 17:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Azóra 14 és fél esztendő röpp!
2024. febr. 3. 10:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!