A bkv megengedné hogy önkéntesen takarítsam ki a járműveit?
Figyelt kérdés
felsöpörni, ablakok, ajtók lemosása. Stb2012. jún. 18. 12:49
1/9 Antimod válasza:
Amilyen sz.r cég, az is lehet, hogy nem kapnál engedélyt. De próbáld meg, kíváncsi vagyok. :D
2/9 A kérdező kommentje:
mr írtam nekik levelet vrom hogy mit mondanak
2012. jún. 18. 12:56
3/9 anonim válasza:
Lécci a VT-Transman buszaival kezdd Savoya park mögött van a telephelyük, velük rendszeresen utazom (lécci a graffitiket is takarítsd le).
Utána jöhet a Kelenföldi és a Kőbányai garázs, azok, amelyek a 7E/173E -re vannak beosztva. Kezdetnek ez olyan 50-60 buszt jelent, a többi nem érdekel, azokat csak kívülről nézegetem :D
4/9 A kérdező kommentje:
ok
2012. jún. 18. 13:02
5/9 anonim válasza:
A 178as buszt is takaríthatnád, huzamosabb ideig azzal fogok menni, nem akarom hogy koszos legyen. XD
NA de félre a tréfával, legyen eszed és ne önkénteskedj.
6/9 anonim válasza:
A talált tárgyakra utazol, mi? Kis hamis.
7/9 anonim válasza:
Önkénteskedj inkább olyanoknak, akik tényleg rászorulnak. A BKV nem ilyen...
8/9 anonim válasza:
jó ötlet, remélem sikerül :)
Ajnlom a felújított (piros homlokfalú) Ikarus 280-asokat, azok nagyon szépek tisztán, és rengeteg ember utazik velük (7E/173E)
9/9 anonim válasza:
Kapcsolatok nélkül esélytelen.. Minket a Dél-Pestiből küldtek el a vagyonőrök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!