Júliusban lehet igényelni diákbérletet? (LENT)
Lenne egy olyan gondom hogy lakóhelytől távolra járok iskolába évközbe bérlettel (50km) járok és most van valaki aki miatt feljárnék júliusban és augusztusban is. Viszont a jegy vevés folyton drága lenne.. Ezért szeretném kérdezni hogy Júliusban lehet-e igényelni kiemelt kedvezményű bérletet vagy csak tanév közben lehet?
Válaszokat előre is köszönöm.
diákkal meg ilyenekkel nincs gond.. csak mondtak olyat is hogy mivel már nincs tanév nem is vehetek kiemeltet.. de az meg igen csak kéne.. :D
Köszi a válaszodat :)
lehet venni, én is először kérdeztem embereket, aztmondták nem merthogy nincs iskola, és ilyenkor nem készítenek ilyen bérletet.
bementem, kértem, és adtak, szóval van
Rendben, köszönöm.
Még annyi hogy az ellenőr büntethet érte? mert elvileg csak akkor vehetnék(ma lett megkérdezve) ha nyári gyakorlatra megyek és arról is vinni kell mindenhova a papírt meg ellenőrnek is mutatni kell különben büntetnek..
Nem, nem bűntethet érte. Ez egy marha nagy fas*ság hogy csak a gyakorlat helyére vagy iskolába...
Iskola-lakhely között bármikor vehetsz bérletet, semmi közül hozzá miért veszed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!