Ki szerint éri meg tömegközlekedési járművekkel utazni? És miért? Ne inkább gyalog?
Nekem nincs jogosítványom, és kerékpárral meg sok helyen életveszélyes közlekedni a belvárosban (gyalog meg van, hogy 2 megálló is nagyon messze van egymástól).
Van viszont családi autónk, de apám (neki van egyedül jogsija) szintén a tömegközlekedést használja inkább, mert sokat közlekedik, nem a szomszédban van a munkahelye, és a bérlet így egy hónapra olcsóbb, mint ha benzinre költené (az autót nagybevásárlásokkor használjuk, vagy vonathoz nagy csomagok esetén, vagy ha gyorsan kell bemenni orvoshoz).
Nekem még semmi bajom nem lett BKV-n, meg más tömegközlekedési eszközön se, és nem is mocskos mind, vagy csak nekem van szerencsém, hogy ahol én közlekedem, ott tiszták a járművek.
Akkor éri meg busszal menni, ha egyedűl vagy!
Ha a családdal megyűnk, nem érdemes busszal menni, mert az én , a feleségem. a lányom jegye többe kerűlne, mint a benzin amit eltankolok. Autóval meg mégis kényelmesebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!