Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapesten a Metrón van...

Budapesten a Metrón van "átszállójegy"?

Figyelt kérdés

Nyugatiból-Keletibe kell átmennem.

Tudom, hogy a Deák térnél át kell szállnom.

Ott új jegyet kell vennem?

2012. jún. 11. 08:55
1 2
 1/11 Robi.88. ***** válasza:
9%
van átszálló jegy. ha nem akarsz jegyet venni akkor 4,6 vilivel menj el a blahaig onnan meg 173as v 7es keletiig igaz igy hosszabb
2012. jún. 11. 09:01
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

De mint tudjuk, az nem opció, hogy ne vegyen jegyet, mert ha utazik akkor fizetni is kell.

Nem kell új jegyet venned, átszálláskor érvényes a vonaljegy, metrón át lehet szállni vele.

2012. jún. 11. 09:03
 3/11 Robi.88. ***** válasza:
19%
ezt a 99es buszon is érvényesitsd légyszives:) amugy nekem bérletem van
2012. jún. 11. 09:06
 4/11 10 deka farhát ***** válasza:
100%
Első válaszolónak üzenem, hogy ott a 73-as troli is, arról nem kell átszállni. És ugyanúgy egy jegy, mintha a Deák tér felé menne metróval (metróról-metróra történő átszálláskor nem kell lyukasztani!).
2012. jún. 11. 09:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A 4/6-on is van ellenőr!

Amúgy a metrón a sima vonaljegy automatikusan átszállójegynek minősül! Így nem kell új jegyet venned a Deák téren, sőt lyukasztani (pontosabban pecsételni) is csak egyszer kell. (Ha kétszer lyukasztanál, az lenne a csalás.)

De mehetsz 73-as trolival is, de akkor többet kell gyalogolnod, de nem kell átszállnod. (De annak mindkét végállomása el van dugva!)

2012. jún. 11. 09:44
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem kell onnan semmilyen átszállójegy. Elég egy vonaljegy. Az egész metró területén érvényes, tehát simán átszállhatsz a deákon a 2-es metróra.
2012. jún. 11. 09:45
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 11. 13:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

"Ha nem akarsz jegyet venni, menj a 4-6-tal" Ezen jót röhögtem, valószínűleg a delikvens hírből sem ismeri a budapesti közlekedést. Metrónál sokkal könnyebb a bamba biztonságiakon átjutni, mint a villamoson razziázó, közterületekesekkel megtámogatott ellenőröket kikerülni.

Lényeg a lényeg, metróval menj. 320 forint, egy jegy elég. Szerintem ekkora távolságra még reális is ez az ár.

2012. jún. 11. 19:27
 9/11 anonim ***** válasza:
72%

ma 19:27

mit röhögtél ezen? kombinóra én sem veszek soha jegyet és még az életben nem kaptak el, de még hírből sem láttam rajta ellenőrt. Kezdjük ott, hogy fel sem férnénekek, annyi ember szokott rajta lenni, nem hogy még mozogjanak is benne...

2012. jún. 11. 19:32
 10/11 anonim ***** válasza:
72%
plussz jegyet sem lehet lyukasztani, mert nem lehet elaraszolni a lyukasztóig sem. Megtapsollak, ha elverekeded magad a lyukasztóig, csak hogy a tetves BKV (azaz a fejesek) zsbebébe beletegyél 320 ft-ot.
2012. jún. 11. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!