Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mennyi a taxi ára Budapesten...

Mennyi a taxi ára Budapesten pl Délitől Ferihegyig?

Figyelt kérdés

Mivel nem ismerem Bpestet így taxiznék és érdekelne,hogy mennyi lehet az az összeg kb amit elkérnek.

Aki esetleg szokott taxival utazni,tudna nekem egy kb árat írni?

Köszi előre is.

2012. jún. 3. 22:07
 1/9 anonim ***** válasza:
5-6 ezer.
2012. jún. 3. 22:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Érdemes valamelyik nagyobb cégnél (pl taxi 4 [link] ) reptéri transzfert kérni.

Nem érnek meglepetések, nem visznek el "várost nézni" hogy nőjjön a km...

Citynél is van, de ez drágább:

[link]

6x6-nál ugyeanez:

[link]

Gyakorlatilag végtelen a lehetőségek háza.

Egyre vigyázz: CSAK transzfer! És csak rendes hivatalos cég. Mert a hiánák lehúznak rendesen.

2012. jún. 3. 22:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Hát igazából azért taxiznék,nehogy sikerüljön gyerekestől eltévednem,mivel kicsit sem ismerem a várost,no meg ott szállok ki a reptér előtt :)
2012. jún. 3. 22:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, így meg tudom érteni. Lenne olcsóbb megoldás, de gyerekkel, ismeretlenül ez célszerűbb.
2012. jún. 3. 22:34
 5/9 A kérdező kommentje:

Igen tudom,hogy van (bőven)olcsóbb változata is,de mint írtad célszerűbb a taxi ebben az esetben...

Köszi a választ!

2012. jún. 3. 22:57
 6/9 anonim ***** válasza:

mielőtt beszállsz, kérdezd meg, h mennyi az annyi. ez a legbiztosabb.

vagy nézz körül a neten a cégek közt, írd fel a számukat, és hívj telefonon. közöld, h a Déliból szeretnél egy reptéri transzfert, és kérdezd meg, h ez mennyibe fog fájni.

jó utat! :)

2012. jún. 3. 23:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha átmetrózol a KÖKI-ig, akkor mehetsz a 200-as busszal is! Eltévedés esélye szinte nulla!
2012. jún. 4. 08:05
 8/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

köszi a válaszokat!Sikerült taxi nélkül eltévedés nélkül megoldanom metroval és busszal :)

2012. jún. 6. 21:37
 9/9 anonim válasza:
Van egy új taxis cég, nagyon korrekt szerintem. [link] Érdemes kipróbálni. Az útvonaltervben megnézed a km-t és pl. a Hello Taxi tarifájával beszorzod 175Ft/km + 300Ft alapdíj. Törzsutaskártyát is adnak, akkor 168Ft/km.
2012. júl. 23. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!