Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Igaz, hogy az Aby (ee) kocsik...

Igaz, hogy az Aby (ee) kocsik 1. osztályú részében van egy olyan fülke, ami 3 személyes?

Figyelt kérdés
Előre köszi ;)
2012. jún. 2. 22:56
 1/8 anonim ***** válasza:

3 fős nincs, 5 fősek vannak. De nem rendes fülkék, csak ilyen félfülkék. Nincsen ajtajuk mint a normál fülkének.

A középrészen közvetlen az ajtó mellett vannak.

[link]

2012. jún. 2. 23:00
 2/8 A kérdező kommentje:
De itt is ott van a 62, 64, 66. sz. ülések azok 3 fősben vannak, nem?
2012. jún. 3. 12:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Most az a kérdésed, hogy van-e olyna fülke, ahol csak 3-an ültök? Mert olyan nincsen.

Ha az a kérdés, hogy van-e olyan hely, ahol 2 hely van egymás meleltt? Akkor olyan van.

2012. jún. 3. 12:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Hagyjuk :P
2012. jún. 3. 13:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem kell hagynunk. Nem én vagyok értetlen te nem tudod elmagyarázni mit akarsz.

Az a kérdés, hogy van-e olyan fülke, ami 3 személyes. Olyan NINCS.

Az általad felsorolt helyek 5 fős fülkében vannak (5 SZEMÉLYES) de a 3 felsorolt ülés egymás mellett van. (SZemben 2 másik ülés. Ez az 5 ülés 1 fülke. )

Ennél értelmesebben nem tudom elmagyarázni már.

2012. jún. 3. 13:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Azon a képen is, amit linkeltél a 62, 64, 66. számú ülésekkel szemben nincs kettő másik. Kérlek szépen, magyarázd el nekem!
2012. jún. 3. 20:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Azok a fülkék, már a 2. osztályon vannak.
2012. jún. 4. 08:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem.

Azok is 1. osztályúak, ellenben az NEM fülke. Az az egész középső tér (leszámítva az 1-1- 5 fős fülkét amit korábban beszéltünk) egy légtérben van.

Azaz az 51-53-55 -től egészen a 72-74-76 -ig ez egy légtérben van, egy fülkét alkot.

2012. jún. 4. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!