Mennyire biztonságos éjjel a BKVn utazni?
Nem lesz gond, ne aggódj.
Egyébként sem veszélyes, legalábbis nem mindig.
Hétköznap meg pláne nem fog abban az időben a város felé menni senki.
Nem tud valaki kivinni kocsival? Az MO-án 20 perc alatt ott lennél. Fontold meg, ha van rá mód. Esetleg taxi?
Én Kispesten lakok (útba esik a reptér fele) és rendszeresen (havi 5-6 alkalommal minimum) éjszakai járattal járok haza az éjszaka különböző időszakaiban (mentem már éjfél körül is, fél 4 körül is, illetve közben kb. minden létező időpontban).
Alapvetően a 914-es járaton szoktak biztonsági őrök lenni, bár itt megjegyzem általában ők is tehetetlenek a náluk kétszer nagyobb, ittas emberek ellen.
A lényeg, hogy még soha semmilyen atrocitás nem ért a buszon.
Voltak néha részeg emberek, de azok inkább a vicces kategóriába tartoztak. A lényeg, hogy nem kell félned, nem vészes.
Én egy időben, pár éve rendszeresen jártam a XIII. kerületből a Dózsa György úti metrómegálló környékétől Csepelre éjjel 2 és 4 között. Atrocitás soha nem ért.
Éjfél és kettő között viszonylag sokan vannak a járatokon. Csütörtök-péntek körül rengeteg a buliba menő-jövő részeg tini, főleg a belvárosi részeken.
Meg vannak érdekes alakok... de nem foglalkoznak másokkal. De a nagy része az utasoknak normál hétköznapi ember, akiknek éppen akkor van valami dolguk.
Egyszer volt, hogy megtalált engem is egy részeg bácsi még a megállóban. Teljesen ártalmatlan volt, csak elkezdte nekem mesélni az élete történetét, én meg alig tudtam lerázni.
De tényleg ez volt a legdurvább eset, ami velem előfordult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!