Pacemakerem van, miért nem vezethetek?
Figyelt kérdés
villamost, metrót, trolit, buszt? De autót meg igen!
Azt mondták ez van a szabályzatban, nem tudnak segíteni, de az orvos igazából nem tudta megindokolni miért.
Szóval aki ért hozzá az magyarázza el kérem, hogy miért, mi ennek a konkrét oka, azon kívül, hogy van egy régi, elavult vaskalapos magyar szabályozás, ami nem a mai orvosi technológiához íródott!
Szerintetek külföldön se lenne esélyem ilyen munkakörökre?
2012. máj. 13. 17:30
11/13 anonim válasza:
Mert a pacemaker nem játékszer, mint a többi kütyü az ember testében. Én is élek vele sajnos.
12/13 anonim válasza:
most voltam kontrollon,élettartam 13 év a pacemakernek...ezt írta ki a computer.
13/13 anonim válasza:
nekem március végén ültették a pacemakert,most voltam kontrollon,13 évig jó az elem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!