Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vezethetek ezzel a papírral?...

Vezethetek ezzel a papírral? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Nos, sikeresen megcsináltam a B125-ös vizsgát, Voltam ma megcsináltatni az új jogsimat. Ott kaptam egy papírt, arról rakok fel képet is. Az lenne a kérdésem, hogy ezzel a papírral és a jogsimmal(A jogsit akkor kell leadni, amikor az okmányirodába kiküldik az újat) vezethetek-e már A1-es motort? Az okmányirodás nő azt mondta, hogy ő ezt nem tudja, kérdezzek meg egy rendőrt. A közelben nincs egy se....-.-

[link]

[link]

2012. máj. 7. 12:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

A válasz a fotód alatt található!!!!!!!!!!

Lejárt kategória érvényességgel jogosult vagy vezetni, új kategória bejegyzést viszont sehol sem ír ugyebár?!?!?!?

2012. máj. 7. 12:45
 2/13 A kérdező kommentje:
Szóval?
2012. máj. 7. 12:46
 3/13 anonim ***** válasza:

Hivatalosan nem.

Gyakorlatban én az A-s jogsimnál vezettem ezzel a papírral, mikor megállítottak volt egy ejnyebejnye, meg megnézte a rendőr a gépet és dumáltunk egy negyed órát. De ez 5 éve volt, akkor még nem alakultak át pénzbehajtó céggé.

Én a helyedben nem kockáztatnám meg, egy héten belül kézben lesz a jogsid.

2012. máj. 7. 12:57
 4/13 A kérdező kommentje:
Az okmányirodában 3 hetet mondtak. De mi ez már, hogy nem lehet vezetni? Emberek, van B-s jogsim, letettem a különbözetit, nehogy már majd' egy hónapot kelljen várnom, mire motorozhatnék...
2012. máj. 7. 13:00
 5/13 anonim ***** válasza:

Ez Mo. Civilizált országban egyből vezethetsz, iskolai tantárgy az autóvezetés, és nem kell vagyonszerzési illetéket fizetned ha veszel egy 20éves zsigulit.

Egyébként én eddig mindig megkaptam az összes jogsimat és más papíromat is egy héten belül, szerintem a max határidőt mondta a csaj.

2012. máj. 7. 13:03
 6/13 A kérdező kommentje:
De még ki se postázzák, hanem felhívnak, és be kell mennem érte. Már így is tűkön ültem, hogy végre ezzel a papírral motorozhatok, erre mégsem. Tököm tele van. -.-
2012. máj. 7. 13:05
 7/13 anonim ***** válasza:
Esik az eső, úgyis ráérsz.
2012. máj. 7. 13:34
 8/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! -.-
2012. máj. 7. 14:02
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem lenne egy kérdésem. Látom a papíron a 181-es korlátozást ami 1 évre vonatkozik, és az érdekelne hogy az azt jelenti amíg nem jár le a korlátozás addig nem vihetsz utast? vagy más is korlátozva van? Azért kérdem mert én is most csinálom a B125-es vizsgát.
2012. máj. 7. 14:16
 10/13 A kérdező kommentje:
181 Kezdő vezetői engedély minősítés meghosszabbítása
2012. máj. 7. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!