Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ilyen agresszívek a közterület...

Ilyen agresszívek a közterületesek a buszokon, villamosokon?

Figyelt kérdés
Ezt tegnap Láttam,le szállítottak a villamosról egy jól öltözött teljesen normális huszonéves,nem volt jegye.El akart menni,oda álltak elé a nagyobb darabok ketten,nem engedték el,ez még oké.másik irányba indult,utána nyúlt az egyik női közteres megfogva a csuklóját és jó erősen hátra csavarva visszahúzta.elég durva volt,és ilyen délután 2kor,mindenki előtt lazán,teljesen normális lánynak tűnt,ezek meg úgy neki estek.

2012. máj. 8. 01:41
 1/3 anonim ***** válasza:
48%

rögtön más lenne a véleményed ,

ha te is így kapnád a fizetésedet hóvégén :

Ahány elfogott bliccelő,annyiszor 5 ezer ft a borítékodban.

2012. máj. 8. 04:57
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
A "teljesen normális" lány azt is megérdemelné, hogy mondjuk a jardon töltsön egy éjszakát, ugyanis jegy nélkül buszozgatni lopás...
2012. máj. 8. 07:59
 3/3 anonim ***** válasza:
48%

Azért az, hogy aggresszívak, erős általánosítás lenne. Tény mindenesetre, hogy a közterület-felügyelőnek jogában áll fizikai kényszerrel is visszatartani azt, aki az intézkedésnek nem hajlandó magát önként alávetni. És ez nem baj, senki se utazgasson jogtalanul az én pénzemen.

Persze feleslegesen fájdalmat sem kell okozni. A konkrét esetet nyilván nem láttam, így nehéz nyilatkozni arról, hogy arányos-e - attól függ, mennyire határozottan indult el a bliccelő, hozzá képest milyen esélyei voltak a közteresnek arra, hogy finomabban állítsa meg,stb. Nehéz látatlanban megítélni.

2012. máj. 8. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!