Jelenleg a volánbuszhoz, van felvétel buszvezetőnek? Pesten lakom.
Figyelt kérdés
Ha esetleg egy volános buszvezető írna egy pár sort a jelenlegi körülményekről megköszönném.2012. ápr. 29. 12:20
1/2 anonim válasza:
Én is pályáztam erre, de nem vettek fel, vezettem már buszt de csak minimális tapasztalatom van és csak céges járatokat vezettem 2 évig. Volánnál még nem voltam. Nehéz oda bejutni mert az állásokat fű alatt hirdetik mármint protekcióval lehet bejutni oda. Nekem ezt mondták egy páran. Egyébként maximum garázsokba mehetnél karbantartónak mert oda nem árt a buszvezetői tapasztalat de ahhoz nem árt ha van szakmád hogy szerelhesd őket. Én kb ennyit tudok. Én is pályáztam ilyen munkára de inkább elmentem autószerelőnek az valamivel jobban megéri nekem minthogy órákig vezessek egy buszt ugyan azon a vonalon és sok nem normális utassal vitatkozni ha gond van, mert amikor céges buszt vezettem akkor is volt pár ilyen munkás akivel vitáznom kellett.
2/2 anonim válasza:
valóban a protekció előny, bár volánbuszhoz még nehezebb is szerintem. vidéki volánoknál lehet kicsit könnyebb, bár ott bevágnak először helyi járatra, ami ugye itt a bkv miatt nincs. apum is sofőr tisza volánnál 4-5 éve, és munkatársa tipikusan jó kapcsolatteremtő, így főnökkel jóba van, és bár apum nem fogadta el, de nyugdíjazás miatt szeged-pest járaton üresedés volt, oda mehetett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!