Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mást is idegesítenek az...

Mást is idegesítenek az ellenőrök a metrón, buszokon, villamoson?

Figyelt kérdés
Teljesen kiakasztanak...:S
2009. jún. 21. 19:09
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

22:42-esnek: látszik nem vagy budapesti, mert akkor tudnád hogyha jeggyel akarok utazni,az sokkal többe kerül,mint ha bérletet vennék.Könyörgöm,egy jegy kb.300 Ft! És ha átszállok,akkor új kell.Nincs napi 1000 Ft-om ilyen hülyeségekre mondom.

11:04:esnek: köszi,jól esett amit irtál. :)

De egyébkénz nem csak azért utálom őket,mert a dolgukat végzik,hanem velem már nagyon sokszor bántak arrogánsan,durván.A múltkor az egyik elkezdett lökdösni.Fiatal nő vagyok,kikérem magamnak hogy bárki ilyet megengedjen magának...szomorú. Azt hiszik ők az atyaúristen...

2009. jún. 22. 12:25
 22/33 anonim ***** válasza:
66%

Tényleg nem vagyok pesti, de 10 évig éltem ott, tudom, hogy hogy lehet ott közlekedni.

Az teljesen mindegy, hogy mennyibe kerül az utazás, ingyen nem használhatod a atömegközlekedést. Képzled el, hogy ilyne alapon mindenki bemenne a boltokba és elvinné, amit akar, mert nincs pénze...

AZ igaz, hogy egy jegy nem olcsó, de vagy csak néha van szükséged arra, hogy valahová feltétlenül bussza/villamossal menj - akkor olcsóbb,mint a bérlet, vagy sokszor utazol, és a bérlet a célszerübb.

Az hogy fiatal nö vagy, nem mentség arra, hogy jegy/bérlet nélkül utazz. Erre az áruházi tolvajok se hivatkozhatnak, hogy fiatal nök és ezért nem szabadna öket megbüntetni. Aik csal, az megérdemli, hogy kipellengérezzeék öket.

2009. jún. 22. 14:58
 23/33 anonim ***** válasza:
61%

Tényleg nem vagyok pesti, de 10 évig éltem ott, tudom, hogy hogy lehet ott közlekedni.

Az teljesen mindegy, hogy mennyibe kerül az utazás, ingyen nem használhatod a atömegközlekedést. Képzled el, hogy ilyne alapon mindenki bemenne a boltokba és elvinné, amit akar, mert nincs pénze...

AZ igaz, hogy egy jegy nem olcsó, de vagy csak néha van szükséged arra, hogy valahová feltétlenül bussza/villamossal menj - akkor olcsóbb,mint a bérlet, vagy sokszor utazol, és a bérlet a célszerübb.

Az hogy fiatal nö vagy, nem mentség arra, hogy jegy/bérlet nélkül utazz. Erre az áruházi tolvajok se hivatkozhatnak, hogy fiatal nök és ezért nem szabadna öket megbüntetni. Aik csal, az megérdemli, hogy kipellengérezzék öket.

2009. jún. 22. 14:58
 24/33 A kérdező kommentje:

a fiatal nőt arra értettem, hogy ne nyúljanak hozzám gusztustalan hájas pasik csak,mert ellenőrök. Kérje el a jegyet de ne érjen hozzám.Erre nagyon ugrom.Személyiségi jogok is vannak...max a rendőr foghat le...:D

na mindegy,van igazság abban amit mondasz,persze mindenki fizessen,csak sztem túl drága az ár a szinvonalhoz képest és ha nincs rá pénzem,csak az zavar, hogy nem tudok nyugodtan utazni mert folyton figyelnem kell nem kapnak-e el...épp elég stressz ért már életem folyamán,nem akarok még ilyen hülyeségek miatt is stresszelni...bosszantó...na,befejeztem.

2009. jún. 22. 15:09
 25/33 anonim válasza:
84%

A BKV ellenőrök úgy viselkednek, legalábbis a legtöbbje, mintha ők lennének az atyaúristen, pedig csak egy karszalagjuk van! Én győri vagyok, és soha nem találkoztam egyetlen olyan ellenőrrel sem, akinek mosoly lett volna a képén, látszott rajtuk, alig várják, hogy rajtakapjanak! Amikor blicceltem még mindig megúsztam, de ha netán elkapnának, tuti hogy nem adnám meg a saját nevem és lakcímem!

Általában van bérletem, de csak azért, mert nem bírom a feszültséget!

Ja, és láttam olyat is, nem is egyszer, hogy pénzt csúsztatnak a zsebükbe, és rezzenéstelenül mennek tovább!

2009. jún. 26. 08:23
 26/33 anonim válasza:
57%
Engem nem zavarnak csak a munkájukat végzik! Nekem mindig van jegyem. Ha van jegyed akkor nincs mitől félned.
2010. febr. 3. 10:11
 27/33 anonim ***** válasza:
Én lesz@rom...,pedig ingyen utazom!:P
2010. febr. 4. 12:31
 28/33 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit paráztok ezen, nem kell velük szóbaállni!

u.i: naponta közlekedek BKV-val, csak a metróra veszek jegyet(ha néha arra kell mennem)

2010. febr. 4. 16:46
 29/33 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező: Te egy igazi magyar tuskó vagy. Itt rinyálsz, hogy idegesítenek az ellenőrök, mert nincs jegyed. Nehogy megsajnáljunk már, mert te csalsz. Az ilyen és a hozzád hasonló csaló szemetek miatt kell a többségnek, aki becsületesen vesz jegyet, többet fizetni. Mert amit ti elloptok, azt tőlünk beszedik.

Az, hogy más lop, felhatalmaz téged arra, hogy te is lopj?

Ekkora egy bunkót!

Szánalmas vagy, szégyeld magad!

Bocs a kemény hangnemért, akire nem vonatkozik, az ne vegye magára! Akire vonatkozik, az meg nem számít.

Jah: Nem vagyok gazdag, de nem vagyok csaló sem. Próbálok becsületesen élni, remélem, ez nem baj.

2010. febr. 4. 17:24
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó!

Azért hadd ne sajnáljam a BKV-t, elég sokan vesznek/vettek ahhoz jegyet (és bérletet), hogy a BKV bőven ne menjen csődbe, csak nem végkielégítéseket és 2 milliós havi fizetéseket kellett volna/kellene adni...

Megnézhetsz jópár vidéki volán társaságot, hogy nem állnak a csőd szélén és nem 320,-Ft egy jegy...

Nyugat-Európában nem ilyen drágák a jegyek...

Valahova szépen eltűntették a milliárdokat...

2010. febr. 4. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!